изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 21:08 EEST
Зимата идва    
Времето
До понеделник времето ще остане относително топло, предимно облачно, с температури от 8 до 13 градуса, в югозападните райони до 15. На места са възможни слаби превалявания от дъжд, а в планините над 1100 метра - от сняг.


Във вторник от север обаче ще проникне по-хладен въздух и по-късно в сряда преваляванията в Северна България и по високите полета ще бъдат от сняг.
Очакваните количества валеж няма да бъдат съществени.

В четвъртък дневните температури ще се понижават още и ще бъдат около обичайните за това време на годината - от 1 до 6 градуса, в Югозападна България - до 8, 9. Минималните на повечето места ще са от минус 2 до плюс 3.

В планините времето ще става все по-неподходящо за туризъм. До неделя температурите на 1200 метра надморска височина ще бъдат от 1 до 3-4 градуса, а в началото на следващата седмица ще се понижават и вече през деня ще бъдат около и малко под нула градуса. Ще превалява слаб сняг, ще духа умерен вятър от север-североизток, който ще засилва усещането за студ. В петък облачността ще се разкъсва и намалява и температурите, особено минималните, ще се понижат още.

dir.bg

 


Сходни връзки

Зимата идва | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди