изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 21:12 EEST
Красьо уреждал дела на хора на Кирил Добрев    
Ред и сигурност
Временният председател на окръжния съд в Плевен Румен Лазаров заяви, че бизнесменът Красимир Георгиев му звънял за дела на хора, които били "близки на Кирил Добрев".  За Красимир Георгиев, известен като Красьо Черния, се твърди, че лобирал при назначения в съдебната система срещу пари.


По време на заседанието на Висшия съдебен съвет (ВСС), Лазаров, който кандидатства да бъде назначен на поста като титуляр, поясни, че става дума за 3 граждански дела, които започнали от районния съд в Никопол, предаде БТА. От разговора му с Георгиев станало ясно, че ищците били "близки" на депутата от БСП.

Лазаров обясни още, че след като проверил как са решени делата и не установил нарушения се обадил на Румен Петков. Той пък от своя страна след разговор с Добрев не потвърдил информацията, че ищците са "близки" на Добрев и дори му казал, че ако наистина е така, Добрев сам щял да се обади.

Самият Кирил Добрев обяви преди две седмици, че е получил две съобщения на мобилния си телефон от Красимир Георгиев и те са били с пожелания за Коледа и Нова година. Румен Лазаров каза още, че Красимир Георгиев го търсил и за издаване на свидетелства за съдимост.

В крайна сметка сред всички кандидати за поста председател на окръжния съд в Плевен ВСС не избра никого. dir.bg
 


Сходни връзки

Красьо уреждал дела на хора на Кирил Добрев | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди