изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 01:45 EEST
ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 05.12.2009    
Времето

През нощта облачността над страната отново ще се вплътни и на отделни места, главно в Южна България, ще превали слаб дъжд. Ще бъде почти тихо. На много места в низините и около водните басейни ще бъде мъгливо. Минимални температури между 3° и 8°, по Черноморието до 10°, в София около 3°. Утре ще бъде облачно и главно на места в Южна България ще има слаби превалявания от дъжд.



 В западната половина на Дунавската равнина ще бъде почти тихо и ще има мъгли. В Източна България ще духа слаб североизточен вятър. Максимални температури между 9 и 14°, в местата с мъгла 6-8°, в София 9-10°.

Атмосферното налягане ще бъде по-ниско от средното за декември и през деня бавно ще се повишава.

В планините ще бъде облачно, по високите части мъгливо. На места ще превали слаб дъжд, над 1500 метра слаб сняг. Вятърът ще бъде слаб и умерен от изток, който постепенно ще се ориентира от североизток, а по високите части на Рила и Пирин ще бъде слаб от юг и югоизток. Максимална температура на 1200 метра - около 6°, на 2000 метра - около 0°.

По Черноморието ще бъде облачно и главно по южното крайбрежие със слаби превалявания от дъжд. Ще духа умерен североизточен вятър. Максимални температури между 10 и 14°. Температура на морската вода e около 13°.

Дежурен синоптик: Христо Христов

 


Сходни връзки

ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 05.12.2009 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди