изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:33 EEST
ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 06.12.2009    
ВреметоПрез нощта ще бъде предимно облачно, на места в низините и мъгливо. На места в източните райони ще превали слаб дъжд. Минимални температури между 2° и 7°, по морския бряг 8°-10°, в София около 3°. Утре ще преобладава облачно време, главно преди обяд на места в низините ще бъде мъгливо. Сутринта в крайните източните райони все още e възможно слабо да превали. Разкъсвания и намаления на облачността ще има главно над Югозападна България.

Слаб до умерен север-североизточен вятър ще духа в източните райони. Максимални температури предимно между 8°и 13°, в София около 10°.

Атмосферното налягане ще бъде малко по-високо от средното за месеца и няма да се променя съществено.

Над планините ще има променлива облачност, билата и върховете често ще бъдат в мъгла. Ще духа слаб и умерен северен вятър. Максимална температура на 1200 м около 5°, на 2000 м около -1°.

Над Черноморието преди обяд ще бъде предимно облачно, и все още на отделни места ще е възможно да превали. Впоследствие облачността ще намалее. Максимални температури 11°-12°. Температурата на морската вода е около 13°. Вълнението на морео ще бъде 2-3 бала.

Дежурен синоптик: Мартин Иванов

 


Сходни връзки

ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 06.12.2009 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди