изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:00 EEST
Тази година приза Мис ТВ Чар взеха две дами    
Мис & МистърЗа първи път в 13-годишната история на „Мъж на годината” и приза „Мис ТВ Чар”, две водещи са обявени за най-чаровни в българския ефир. Това са Валентина Войкова и Лиляна Боянова - водещи на новинарските емисии на PRO.BG.

За Валентина отличието е доказателство за факта, че НОВИНИТЕ на PRO.BG наистина са успешен продукт, зад които стои чудесен екип. "Посвещавам наградата на колегите от нюзрума за общия ни чар", каза Войкова при получаване на отличието. За Лили наградата „Мис ТВ Чар” е първата, даваща оценка на работата й.
  
  Мотивите за прецедента, изпълнителният директор на Дарик радио Радосвет Радев обясни така: „Точно тази награда не смятам, че може да бъде оспорена, защото двете дами я печелят всеки ден пред аудиторията на PRO.BG”.
  Зрителите са предизвикани от новото, а новото в ефира са НОВИНИТЕ на PRO.BG, това сподели г-н Радев от позицията си на един от най-уважаваните експерти в сферата. Той дори се пошегува, че са избързали да изберат тази година най-доброто, защото може да настъпи криза в медийните среди.  erogance.eu
 


Сходни връзки

Тази година приза Мис ТВ Чар взеха две дами | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди