изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:34 EET
Бащата на Весела Лечева – Никола Лечев: Манол Велев вече е 40 кила    
Интервюта Никола Лечев контролира изразходването на средства от всички клубове по стрелба в страната. С него разговаряме непосредствено след излизането на скандалната книга на Боби Цанков “Тайните на мутрите. Пряка линия с подземния свят”, в която радиоводещият твърди, че Лечева е подкупила съдия с помощта на Красьо Черния и уличава Манол Велев в престъпни бизнес схеми. Преди разговора с Никола Лечев се свързахме по телефона с дъщеря му Весела Лечева. “Защо Боби Цанков не ме даде на прокурор, а пише книги?!”, попита шампионката.

- Г-н Лечев, твърдите, че с Весела Лечева не сте знаели с какво се занимава Манол Велев?!

- Манол на близки хора нито даваше пари, нито даваше кола, нито бензин. Разбираш ли – нищо. На мен самия нищо безплатно не ми е дал. Дори да съм взел един лев заем, на следващия ден му го връщам. Виждаме се. Пита ме: добър ден, как си? Кога ще ми върнеш парите? Той не даваше пари на близки хора, не искаше да прави бизнес с нас.

- Според Боби Цанков Манол Велев е поръчвал убийство на човек?!

- Ако е така, защо не е предупредил полицията?! И защо на умряло куче нож вади? Защо?! Добре, Манол не е умрял, жив е – ама той въобще не е адекватен. Вече е 40 кила...
Аз се чудя на Боби Цанков. Той трябва да се извини на определени хора, да каже: господа, нямам пари, говорих, написах интересни неща, вече съм прочут, извинявам ви се.
То момчето се чуди как да изкара някой лев. Със сигурност около него има хора, които му създават условия да говори и пише. Всичко е за пари.

- Защо Манол Велев обикна Весела, която по онова време е била доста скромно момиче?

- Него трябва да питате. Той беше моторист – едно кално, бедно момче, дошло направо от улицата. Точно този спорт разтоварваше Весела, носеше й други емоции. Чрез тях тя забравяше трудностите в стрелбата, напрежението от тежките тренировки. Весела не караше мотор, но се возеше на мотора на Манол. Запалихме се и ходихме да гледаме състезания с Манол. Той се състезаваше под номер 20.

- Как Манол Велев неслучайно стана съветник на президента?!

- Първанов е свестен човек. Когато с него играхме футбол, пи с нас вода през почивката. Разказах му за Катар: там от пустинята градина правят, а ние от градината правим пустиня. Той каза: правят, защото имат пари. Към Първанов аз имам добро отношение

- А Весела Лечева играла ли е баскетбол с Първанов преди да стане депутат?

- Къде ще играе?! Тя никога не е играла баскетбол с президента Първанов. Това го каза Бойко Борисов. Но с това си изказване той пада в очите на хората. Веселина не затова е станала депутат, а защото народът я избра.

- Вие как разбрахте за покушението срещу Манол Велев?

- В Катар бях. Разбрах за стрелбата от интернет. Според мен в офиса на Манол е имало човек, който го е издал. Той е казал кога Манол излиза, за да може стрелецът да го пресрещне. Негов човек го е предал. Така по стълбите го среща килърът, стреля по него и бяга.

- А как се чувства сега Манол Велев? Какво е неговото състояние?

- Нищо не знам за него. Много ми е неудобно и не желая да го видя. Искам да си остана с добри впечатления, да го запомня такъв, какъвто е бил – здрав, хубав.
И друго - Румен Петков се пишеше приятел на Весела, но не пое разследването. Защо?!  Или се е уплашил, или и той е вътре!
Аз много разсъждавам върху покушението над Манол. Може да е имал вина, може да е пресякъл на някого интереси и амбиции, може и завист да има… Може, но ми се струва, че не правителството ни управлява, а други сили. Но на тези хора ние не им знаем лицата.. Други сили движат България. Ние играем по свирката на други хора, които ни ръководят от “космоса”. А къде е “космосът”, питам?

- Вашият внук също се занимава със спорт – тенисист е.

- Момчето е много добро, отгледа го съпругата ми Маргарита. На 20 години е. Говорим си с него. Преди ходихме да караме ски, като беше малък, го водех за риба, носил съм го на гърба си, правехме палатки, стрелби, прашки… Но се разделихме, защото той трябваше да остане в София.

- Защо съпругата ти отгледа детето на Весела и Манол?

- Ами Веселка заета, аз зает, Манол и той зает, кой да го гледа.

- Весела Лечева беше споменала, че публикациите за Манол Велев са направили внука ви агресивен?

- Отразяват се. Той е младо момче и не знае кое е вярно, кое не. В него започнаха да се пораждат разни съмнения. Затова, като пишат за Манол, да слагат само неговата снимка, а не и на Весела. Но й слагат снимката, защото сигурно тя конкурира някого във властта.

- Тя вече не е във властта, кого ще конкурира?!

- А защо не е?! Защото на изборите я пратиха в Перник, дето никой не я познава. Прати я този, който реди листите. Там си имат някакъв подбор, на тези хора им дърпат конците, за да не останат следи. В момента БСП си правят харакири, това е истината. Защото сложиха пак Сергейчо - една марионетка, на която други дърпат конците, той стои само за лице. И излезе най-чист, най-честен!
За мен Сергей е един мушморок. Има едни такива малки полски мишки, които са с мустачки. Навремето като деца ги ловяхме в наше село. Сергей е един такъв мишок с мустачки.

- Сега Весела Лечева с какво се занимава?

- Тя се занимава с това, което е наследила от Манол. Те са семейство и тя се опитва да скърпи нещата в неговия бизнес - доколкото разбира и може. Весела трябва да помисли за себе си, за да може да си покрива разходите. Тя е известна и ако каже, че няма пари, никой няма да й повярва.

- Според Вас къде сбърка Манол Велев?

- Аз, ако бях на неговото място, щях да направя една детска градина, един старчески дом, щях да пратя някой да учи някъде. Нали и в Библията пише, че като имаш две ризи, да дадеш едната на ближния си. Един приятел казва: не можеш да стигнеш вятъра. Не можеш да станеш най-богатият, защото като изкачиш един връх, виждаш още колко много други върхове има. Не може всички върхове да овладееш. Вкъщи много сме говорили по този въпрос. Направи радост на хората, с пари не се купува всичко. Аз съм му казал на Манол: ти може да си много богат, но това, което направи Весела, ти и да се скъсаш, с пари не можеш да станеш световен шампион. Само с пари не става...

Едно интервю на Мария Друмева
http://blitz.bg

Весела Лечева: Съпругът ми е зле. Много зле!

Стоичков купи хотел на любовницата си

Лечева: Хора от властта поръчаха покушението на мъжа ми

На високо ниво поръчали стрелбата по Манол Велев?

Спонсори на Първанов - посягат им с оръжие

Бившата шефка: Велев държеше и тотото, и парите

Нели Димитрова: Манол Велев искаше да съм контрапункт на Иван Иванов

Лечева: Може да са стреляли по Манол заради мен

ВСИЧКО ПО СЛУЧАЯ: ПРОСТРЕЛЯХА СЪПРУГА НА ВЕСЕЛА ЛЕЧЕВА И СЪВЕТНИК НА ПРЕЗИДЕНТА

 

Диана Великова забъркана в сексуална връзка с Манол Велев

04 юни 2008

Mоделката Диана Великова, която преди дни представи официално модната си агенция „Експоуз", е била любовница на Манол Велев.

Моделката вече била разпитвана от криминалистите във връзка с атентата срещу Манол Велев. Това прошушнаха хора, ангажирани с разследването на атентата срещу съпруга на Весела Лечева. Разпечатки от телефоните на Манол Велев са показали, че той е говорил най-често с едрогърдата Дияна. Разговорите между двамата секнали две седмици преди мъжът на спортната шефка да бъде прострелян в тила. Оказва се, че Диана Великова е била любовница на Манол Велев. В продължение на година и половина двамата поддържали тайна връзка. Бизнесменът често гостувал в дома на сексбомбата, двамата използвали и любовна квартира в близост до казиното „Сезам" на „Лъвов мост". Диана не е успяла да помогне особено на криминалистите. Тя споделила, че пред нея Манол Велев не е изглеждал притеснен и уплашен и че не е споделял да има търкания с други бизнесмени. Великова най-искарено си казала пред криминалистите: „Ние поддържахме само сексуална връзка!" Весела Лечева приела хладнокръвно информацията, че мъжът й е кръшкал с Диана Великова. Разследващите покушението срещу Манол Велев й спестили информацията за отношенията на бизнесмена с моделката, но тя сама се досетила за какво става въпрос. www.hotnews.bg

Станимира Антонова стана TOP MODEL of the WORLD 2009

Голата ни поетеса Теа утешава САЩ

Диана Великова - пак с награда като модел

БЪЛГАРКИТЕ И ГОЛИ СА ПО-ХУБАВИ ОТ АМЕРИКАНКИТЕ

 

 


Сходни връзки

Бащата на Весела Лечева – Никола Лечев: Манол Велев вече е 40 кила | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди