изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:06 EET
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ РЪКОВОДСТВОТО НА ФК "ДОБРУДЖА" ИЗПЪЛНИ ПРОГРАМАТА СИ    
НовиниВчера Управителният съвет на ФК "Добруджа" проведе заседание. По този повод НДТ потърси зам.-председателя на УС Илия Михайлов: "На заседанието дискутирахме финансовото състояние на клуба. Обсъдихме възможностите да поискаме на ФК "Добруджа" да бъдат предоставени общински обекти за стопанисване, за да се осигури издръжка за клуба. Настоящият Управителен съвет пое ръководството на клуба, когато той нямаше нито една точка. Успяхме да изпълним програмата си и отборът да спечели за останалите 7 мача 10 точки".

426 000 ЛВ. ЗА ОБЩИНСКИ ЗАПЛАТИ

Вчера община Добрич е получила от държавната хазна 426 000 лева за изплащане на заплати, съобщи зам.-кметът Султанка Минчева. С тях ще се платят закъснелите аванси и заплати в здравеопазването и образованието и ще започне плащане на авансите за декември. През миналата седмица общината получила 119 000 лв. целева субсидия за медикаменти и социални помощи. Парите били част от дължимите суми за 100-процентово изпълнение на държавната субсидия.
НДТ - 7 декември 1999 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ РЪКОВОДСТВОТО НА ФК "ДОБРУДЖА" ИЗПЪЛНИ ПРОГРАМАТА СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди