изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:56 EET
ХОРОСКОП ЗА 8 ДЕКЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 8 ДЕКЕМВРИ


ОВЕН - Предвидливостта ви е впечатляваща и ви спестява много разочарования. Благодарение на нея и разума си ще се окажете подготвени за нещата, които ви предстоят.

ТЕЛЕЦ - Благодарение на контактите ви ще си намерите по-бързо работа, в случай, че търсите. А за някои това може да се окаже в чужбина или добри бизнес-контакти с чуждестранни фирми.

БЛИЗНАЦИ - Ще се съобразявате с даденостите, но няма да се откажете и ще продължите да търсите пътища за реализация на идеите си. Във възможностите ви е да се ангажирате с повече задачи.

РАК - Ще дадете път на задачи, важни за работата и носещи ви добри доходи. Специално внимание в програмата ви е отделено на чуждестранните партньори, бизнесът ви с тях има добри перспективи.

ЛЪВ - Ще работите по задача, от която очаквате добро възнаграждение. То ще ви позволи по-голяма свобода в избора на покупка или друга инвестиция. Напредък ще отбележите и в заетостта си.

ДЕВА - Ще започнете деня си със занимания, важни за бъдещите ви реализации. Общуването ви с човек, с когото имате общи интереси ще се задълбочи, за някои то може да прерасне и в семейна обвързаност.

ВЕЗНИ - Без усилия ще убедите партньорите си в предимствата на идеите, които предлагате. Конструктивното ви мислене и прагматичен подход са фактори, с които много хора се съобразяват.

СКОРПИОН - Ще добиете повече яснота по въпросите, които ви занимават и съвсем естествено ще дойдат и решенията ви. Станете по-усмихнати и ще видите колко хора ще ви засвидетелстват подкрепата си.

СТРЕЛЕЦ - Правете нещата си с желание и всичко, от което се нуждаете ще дойде при вас. Отделяйте достатъчно грижи за здравето си, то е по-важно от ангажиментите ви, които могат да почакат.

КОЗИРОГ - Ще се потопите в динамиката на събитията и усърдно ще работите в подкрепа на всичко добро и градивно, което съзиждате. Бизнесът ще ви възнагради с придобивки, но и не само той.

ВОДОЛЕЙ - С адекватни реакции и бързи решения ще отговорите на всичко, което изисква вниманието ви днес. Съобразете се и с хората, с които делите отговорностите и целите си.

РИБИ - В подкрепа на работата ви ще се мобилизирате и я приключите навреме. Имате добра енергия, а и физическата ви форма позволява да се натоварите повече, няма да ви се отрази.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 8 ДЕКЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди