изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 13:24 EEST
АПАРТАМЕНТ ДЪЛЖИ 7116 ЛВ. ЗА ВОДА    
Новини Орляк е най-големият длъжник от селата в областта. Апартамент в блок 21 в ЖК "Балик" дължи 7116 лв. за вода, съобщиха от водното дружество. За НДТ управителят на фирмата Величко Василев заяви, че въпросният абонат не е плащал от миналия век. "По наши данни, абонатът не е плащал от 1999 г. В карнетите ни фигурират месеци, в които има вода от порядъка на по 35-40 кубика, натрупана и неплатена. Към 2004 г. абонатът е дължал 2890 лв., като на сумата се начислява законно установена лихва.

Така към днешна дата от неплатени суми и лихвата към тях се е стигнало до задължение от 7 116 лв." - каза Василев. Той допълни, че фирмата е завела дело срещу некоректния абонат.
Длъжници на водното дружество са както физически, така и юридически лица, каза още управителят и добави, че дружеството е завело над 3 хиляди дела на стойност общо 2 800 хил. лв. "Кризата определено се отразява, но е факт, че и хората нямат навика да плащат водата си. За това, че е трудно, говори приходът ни, който е спаднал с 20 на сто спрямо същия период на миналата година. Въпреки това, ние продължаваме да правим всичко възможно и призоваваме абонатите - физически и юридически лица, редовно да издължават сумите си за потребената вода" - каза Василев.
Длъжници водното дружество има и сред селата. Първенец по дългове, според справките на водното дружество, е тервелското село Орляк, където фирмата има да събира общо 115 хил. лв. Сред големите длъжници е и Карапелит, където дълговете възлизат на 85 хил. лв.  НДТ
 


Сходни връзки

АПАРТАМЕНТ ДЪЛЖИ 7116 ЛВ. ЗА ВОДА | 5 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
АПАРТАМЕНТ ДЪЛЖИ 7116 ЛВ. ЗА ВОДА
Автор: Anonymous да 2009-12-09 @ 16:53 EET
кажете в кой вход и апартамент се намира длъжника и как се казва!
АПАРТАМЕНТ ДЪЛЖИ 7116 ЛВ. ЗА ВОДА
Автор: Admin да 2009-12-09 @ 17:05 EET
Балик 21 В 2 - 7116 лв.
АПАРТАМЕНТ ДЪЛЖИ 7116 ЛВ. ЗА ВОДА
Автор: Anonymous да 2009-12-09 @ 17:36 EET

И като ти го кажат, какво? Ще му платиш борча ли? :-)))

АПАРТАМЕНТ ДЪЛЖИ 7116 ЛВ. ЗА ВОДА
Автор: Anonymous да 2009-12-09 @ 22:05 EET

КЪДЕ СПАХТЕ ВИК ???????????

ЗАЩО НЕ СТЕ СИ ИЗПЪЛНИЛИ УПРАВЛЕНСКИТЕ СИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ .СМЯТАМ,ЧЕ ТОВА ЗАДЪЛЖЕНИЕ ОТ МИНАЛИЯ ВЕК , А ИМЕННО 10 ГОДИНИ ,ЗАЩО НЕ ЧАКАХТЕ ДА СТАНАТ 20 ГОДИНИ И ТОГАВА ДА ВЗЕМЕМЕТИ ПЪК ДА СЕ НАКИНАТИГЕ ДА ИМ СПРЕТЕ ВОДАТА.

НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ Г-Н ВЕЛИЧКОВ И КОМПАНИЯ ?

КАКВИ МЕРКИ ВЗЕХТЕ СРЕЩУ ДЛЪЖНИЦИТЕ ?

АМИ МНОГО ПРОСТО - ОБЯВЯВАМЕ ГИ В НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА , ВДИГАМЕ ЦЕНАТА НА ВОДАТА   ЗА МЕТКА НА ИЗРЯДНИТЕ ПОЛЗВАТЕЛИ ,ПЛАЩАМЕ ХОНОРАРИ НА АДВОКАТИ ЗАДА ГИ СЪДИМ И СЕ ИТЧИТАМЕ ПРЕД ДЪРЖАВАТА ,ПЪК ТОЙ ДОБРУДЖАНСКИЯ НАРОД ДА ПЛАЩА .

ДА ТОВА Е ТАКА ЗАЩОТО , НЕ СЕ ПОСТАВЯТ ОБЯВЛЕНИЯ ОТ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА ВИК ЗА ДЕН И ЕВЕНТУЛАНО ЧАС ЗА ОТЧИТАНЕ НА ПОКАЗАНИЯ ПО ВОДОМЕРИ ,ТЪЙ КАТО Е ПОЛЕСНО ДА НАЧИСЛЯВАМЕ СЛУЖЕНО ОТЧИТАНЕ .

КАК СИ ВЗЕМЕМАТЕ ЗАПЛАТАТА С ЧИСТА СЪВЕСТ ,КАТО СТЕ НАЯСНО ,ЧЕ НИЩО НЕ ПРАВИТЕ ЗА ТОВА ДА ДОКАЖТЕ НА ПОЛЗВАТЕЛИТЕ НА ВИК УСЛУГИ ,ЧЕ ТЕ СА РЕАЛНИ И ДОКАТО ТОВА ПРОДЪЛЖАВА ЩЕ ИМА ДА ВЗЕМАТЕ ПАРИ ЗА ПОЛЗВАНА ВОДА .

НАСЛУКА И ПОМИСЛЕТИ ЗА КОКВО ВИ СЕ ПАЩА ???????

АПАРТАМЕНТ ДЪЛЖИ 7116 ЛВ. ЗА ВОДА
Автор: Anonymous да 2010-12-09 @ 13:49 EET
Величков да не ми се прави на света вода ненапита.По голям крадец от него в Добрич няма.Почна като едно счетоводителче в Окръжна Болница ,а сега на голяма работа се бара.Всеки е на някой човек ю,няма какво да се лъжем и Величко облиза на някой задника за да е на този пост.Но всички знаем,че е един голям некадърник.Тръгнал да съди хората-никой д ане ви плаща,защото като ви тече водата на произвола -после обикновенния човечец я плаща от джоба си нали?Айде да не ви вадя всичките кирливи ризи г-н Величков,знаем се много добре.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди