изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:29 EEST
За да прави отново секс с жена си, новозеландец я зарази със СПИН    
По света
Жител на Нова Зеландия, носител на вируса ХИВ, си призна, че е направил на съпругата си инжекция със своята кръв, за да я зарази. Той искал, жена му да се съгласи отново да прави секс с него, пише Star Times. Съдът е документирал всичко подробно: как безжалостният съпруг два пъти убол жена си с игла за шиене, която предварително намокрил в своята заразена кръв, и как веднъж тя го хванала на тясно, когато държал спринцовка, пълна с кръв.


Опитът на 35-годишния мъж да зарази своята 33-годишна съпруга може да му струва 14 години лишаване от свобода. Окончателната присъда ще произнесе Върховният съд на Оукланд в началото на следващата година.

Драмата започнала още през 2004 година. На съпруга открили в кръвта наличие на ХИВ, но жена му и децата му не били заразени. Това се случило по време на медицинските изследвания, когато семейството пристигнало в Нова Зеландия.

Жената заявила, че заради децата ще поддържа нормални отношения със съпрута, но без секс, защото се страхувала да не се разболее. Тогава у него се появил коварният план. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

За да прави отново секс с жена си, новозеландец я зарази със СПИН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.17 секунди