изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:00 EET
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 2010 ГОДИНА - ЗОДИЯ ТЕЛЕЦ    
Хороскоп ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 2010 ГОДИНА - ЗОДИЯ ТЕЛЕЦ

Стремежът към удоволствие и романтика са главен приоритет и Вие ще искате да инвестирате във Вас и в гардероба Ви, да пътувате и да се забавлявате.Обаче, в желанието си за по-голяма близост ще бъдете изкушени да покажете определен образ, но това може да причини усложнения, ако този образ се окаже, че не е истинската Ви същност.

Докато проявавате силно желание да се движите извън обичайното в търсене на любов,може да откриете Купидон да стои точно пред входната Ви врата.Опитайте се да бъдете себе си и се забавлявайте с по-обикновени и по-евтини удоволствия на живота.

Проблемите в работата и финансовото напрежение,могат да Ви подложат на изпитание, особено за нестабилните връзки, ако това означава да прекарвате по-малко време заедно.Въпреки това, съдбата или обстоятелствата ще осигурят възможности за по-голяма близост. Сексуалната част от връзката може да бъде специално възнаграждение,така че намерете време за любов.Партнъора Ви може да се възползва от подкрепата Ви, да го успокоите и да му дадете съвет,ако усетите че има тревоги относно пари или затруднения свързани с финанси, но не иска да говори за тях.Не позволявайте на заетостта Ви да попречи да се насладите на сексуалният Ви живот.

Телците обикновено се справят добре,когато става въпрос за пари, и въпреки че сте изискани и със скъп вкус,привързани към луксозния живот,знаете как да ограничите разходите си когато се налага.През следващите 12 месеца се очертва да се повиши активността във финансовата област,както при приходите така и при разходите.За щастие, сигурна сума от добро богатство се очертава,но може би ще има моменти когато ще усетите че имате нужда да излезете за малко от финансовия си комфорт, за да поддържате притока на пари.Обикновено не се чувствате спокойни,ако трябва да разчитате на кредити,но ако го направите,се опитайте да следите разходите си породени от желанието Ви да живеете ден за ден, за да не загубите финансите си.Следете по-отблизо притока на парите Ви тази година.

Вероятността от смяна на работа или кариера през 2010 година е много голяма.Обаче,ще бъде благоразумно и удачно ако не прибързвате,проучете внимателно в какво се забърквате преди да решите дали да се подпишете на пунктираната линия.Въпреки че, ще бъдете скромни за качествата си,постарайте се да представите себе си и уменията си в най-добрата светлина.Можете да предложите на другите повече, отколкото предполагате.Социални промени в живота на Ваши колеги ще Ви накарат да се замислите върху приоритетите си и целите,които следвате в работата си. Това може да замъгли мисленето Ви, така че се опитайте да не се влияете от приятели и ако е възможно не смесвайте работата с удоволствията.Обедете се,че сте си „написали домашното” преди да направите големи реформи в работата си.

Когато сте неуверени,може да се възползвате от установеният комфорт в къщи.Подходете творчески към дома си и ще почувствате емоционална стабилност и че принадлежите към него.Това ще се окаже важно в моменти, когато се чувствате несигурни за някакви домашни и семейни въпроси. Копнежа да се преместите или смените жилищната обстановка, може да е силен,така че е важно нереалистичните очаквания или финансовата несигурност да не Ви влияят твърде много.Контактите с роднините са подчертани,но някои са по-добре дошли от други.Ако искате по-близка връзка с тези роднини,на които държите,бъдете готови да търпите чудатостите на другите.Опитайте се да бъдете търпеливи с някои от взискателните Ви роднини. http://mikael7.com

 


Сходни връзки

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 2010 ГОДИНА - ЗОДИЯ ТЕЛЕЦ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди