изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 23:07 EEST
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 2010 ГОДИНА - ЗОДИЯ ДЕВА    
Хороскоп ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 2010 ГОДИНА - ЗОДИЯ ДЕВА

Ако сте сериозни по отношение на обвързването,тогава това е Вашата година.Бъдете готови да излезете и да флиртувате,ако искате да се озовете в посоката на стрелба на Купидон. Ако не търсите нищо сериозно,вероятно ще получите една-две примамливи оферти.Член от семейството може да изиграе ролята на сватовник.Има възможност някой по-възрастен или по-мъдър да иска да Ви опознае по-отблизо.Чувството Ви за хумор ще привлича противоположния пол.

Това е труден период за Девите,вероятно ще имате достатъчно много проблеми.Затова не приемайте нещата твърде навътре и не страдайте мълчаливо и се уверете, че партнъорът Ви и другите около Вас Ви съчувстват.Важно е да изразите обичта си на глас и да не позволявате на работата и отговорностите Ви да ограничат моментите на удоволствие с любимия човек.Правете кратки разходки, вместо дълги и скъпи екскурзии.Съвместната работа е необходима, за да Ви помогне да споделите тежестта.

Девите през голямата част от следващите 2 години ще преживеят важен период в личен и професионален аспект.Ако се стремите да продължите работата си,амбициите Ви ще се раздвижат и ще имате възможност да направите стъпка напред.Ако сте в залеза на кариерата си,тогава може би е време да се оттеглите и да се съсредоточите върху други области в живота си.Така или иначе,нещо трябва да се даде,защото на някакъв етап Вие ще започнете нов живот.Ако обмисляте важно движение в кариерата Ви,тогава трябва да решите дали сте сериозни или не. Ако вече правите това,което сте си намислили,ще улегнете и ще придобиете ценен опит като станете по-умни,по-добри,по-отговорни,за да просперирате.Ако наистина искате да постигнете личните си цели,сега е времето за това.

Това може да бъде отличен период за финансите Ви,но най-голямата пречка за увеличаване на благосъстоянието Ви сте самите вие.Не усложнявайте финансовите си дела,въздържайте се от преследването на пари,материални придобивки и не се сравнявайте с другите.Ще трябва не само да избягвате прахосването на пари и увеличаване на дълговете ви,ще трябва също да спестите ценно време и да останете съсредоточени върху важните въпроси.Изглежда сякаш парите прииждат към Вас, но не се разсейвайте от това и не ги пилейте безразсъдно, използвайте това като мотив за пестене.Намалете финансовите си задължения към другите и ограничете излишните разходи.Като преживявате с по-малко,ще си дадете ценен отдих и най-важното по-голяма гъвкавост и контрол,когато сте изправени пред благоприятни възможности и промени в бъдеще.

Възможността за големи промени е изразена в дома,семейното имущество и начина Ви на живот.Някои от събитията,които се случват вероятно са неочаквани или внезапни, но по начин,по който могат да последват промени.Затова си струва да останете гъвкави и да не правите планове за далечното бъдеще.Може да посрещате или изпращате деца,идващи или напускащи семейното гнездо.Добра възможност да купите,продадете или да се преместите, може да стане много неочаквано.Това ще донесе бъдещи опции и възможности, които не сте обмисляли досега. Добронамерени по-възрастни роднини могат да Ви заинтригуват дълбоко, но в моменти, когато тяхната намеса може да усложни някои въпроси. Опитайте се да сведете до минимум тяхното влияние върху Ваши лични дела.Поемете отговорността за решенията си и се въздържайте от изкушението да угаждате на други членове на семейството. http://mikael7.com

 


Сходни връзки

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 2010 ГОДИНА - ЗОДИЯ ДЕВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди