изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:42 EEST
Изгониха Масларова от шефско място в парламента    
Парламент Депутатите отстраниха Емилия Масларова от поста председател на социалната комисия. Решението бе взето със 112 гласа "за", 58 гласа "против" и без въздържали се. Социалистите отсякоха, че след като махат Масларова, те ще напускат всички останали ръководни постове в Народното събрание.

"Това решение е абсурд и фарс. Посягате върху демократичното право на всяка група да определя кого да поставя в ръководствата на комисиите", коментира председателят на парламентарната група на левите Сергей Станишев.

"Гледам към дясната и централната част на залата и се чудя какво виждам. Не виждам хора, които са скачали от една в друга партия. Не виждам хора, които са извършили приватизация.

Не виждам хора, които орязаха пенсиите. И вие се проявявате в морални съдници. Кои са съдиите? Вие ли сте? Нямате основание за това?", възмути се Станишев.

Веднага след това левите депутати напуснаха пленарната зала на Народното събрание, но се заканиха, че ще сезират Конституционния съд./БЛИЦ
 


Сходни връзки

Изгониха Масларова от шефско място в парламента | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.16 секунди