изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:41 EEST
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 2010 ГОДИНА - ЗОДИЯ СКОРПИОН    
Хороскоп ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 2010 ГОДИНА - ЗОДИЯ СКОРПИОН

Скорпионите са известни със способността си да виждат през другите и да откриват истинските им намерения, и с острият си  език,особено ако са усетили грубо и пренебрежително отношение.

Тези качества са подчертани през 2010г., позволяват Ви да правите значителен прогрес по отношение на целите Ви.Обаче, това може да крие опасности за връзките Ви.Затова се опитайте да бъдете по-тактични,спокойни и не приемайте нещата твърде лично,защото обаянието и ловкостта са ключът към първите стъпки по-нататък.
Финансите и дома са на преден план.Ще бъдете особено ангажирани с домакинството,уреждане на документи и плащане на сметки. В някои моменти ще почувствате,че партнъора Ви е „на триците скъп, евтин на брашното”,особено когато се отнася за любимите хора или развлечения. Въпреки това,Вие вероятно ще бъдете в необичайно любезно настроение,няма да му попречите да се забавлява,особено когато сте включени и Вие.Ако намерите за необходимо да „ударите спирачките” на финансите от време на време,го направете тактично.Забавлявайте се заедно в рамките на бюджета, това е ключът към хармоничната връзка.
Дали движите,управлявате или просто уреждате документите,паричните въпроси ще бъдат основно занимание за вас,заради тяхното влияние над други области от живота Ви.Това се отнася особено за бизнес ,имуществени,семейни и домашни въпроси.През следващите 12 месеца,ще навлезете в нов етап от живота Ви,който ще включва преорганизиране на финансите Ви. Може да отнеме време да осъществите промените,които искате и докато се придържате към дългосрочните си планове и следвате инстинктите си,бъдете готови да съдействате и правите компромиси,за да задействате нещата.Може да сте резервирани към желанието на другите да поемат рискове,но това не трябва да е проблем докато не бързате с подреждането на детайлите.Не прибързвайте и не се надценявайте,винаги проверявайте дребния шрифт.
Ще бъдете повече загрижени за дома,семейството и личния живот,отколкото кариерата и обществения Ви живот през следващата година.Въпреки това,вероятно ще се възползвате от промените в стила на работа и установения ред и ще имате възможност да вземете допълнителна работа,ако желаете.Не позволявайте на гордостта Ви да попречи да се възползвате от интересни и потенциално задоволителни възможности. Активността и продуктивността Ви ще се отплатят и финансово и емоционално.Обаче,след като предстоящата година е едно ново начало,Вие ще искате по-голяма свобода и подвижност и по-малко ограничения във всяка област от живота Ви.Затова бъдете внимателни с промените в работата или поемането на допълнителни задължения и отговорности,които ще ограничат личните и професионалните Ви избори.
Домът Ви,начинът Ви на живот и връзката с роднините са силно подчертани през следващата година.Докато имате силно желание да направите промени,може да се сблъскате с пречки и забавяне, което ще е изпитание за търпението Ви. Вие не сте някой, който се отнася с пренебрежение, но все повече ще се престаравате в усилията да угодите на някого, за да създадете хармония в дома,приятна среда за живеене и добри отношения с любимите хора.Това е една от причините, нещата да не се движат толкова бързо, колкото Ви се иска.Може да се наложи да се борите с гордостта или упоритостта си, докато в същото време се намирате в позиция на миротворец. Вероятно ще Ви бъде поверена лична или тайна информация, която може да включва допълнителни отговорности,свързани със семейни и имуществени въпроси.Ако се окажете в позиция на помирител, се опитайте да не вземате страна. http://mikael7.com

 


Сходни връзки

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 2010 ГОДИНА - ЗОДИЯ СКОРПИОН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди