изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 20:27 EEST
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 2010 ГОДИНА - ЗОДИЯ РИБИ    
Хороскоп ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 2010 ГОДИНА - ЗОДИЯ РИБИ

Тревога относно финанси може да остави усещане,че ако сте твърде заети да изкарвате пари,  ще бъдете твърде заети да ги изхарчите,но ако се окажете твърде заети с работа ще е трудно да срещнете правилния човек.

Също така ще искате да обмислите, дали желанието Ви за свобода е толкова силно. Домът, семейството или ситуацията вкъщи може да имат нужда от промяна, или да се пренаредят, ако са пречка към намирането на любовта. Бъдете готови да промените жизнената си среда или домашните отговорности,за да създадете повече възможности за любовна история.
Възможно е да има повече стрес около партнъора Ви и може да има моменти когато Вашата несъмнено безгрижна природа е в повече. Вероятно ще бъдете свръхчувствителни следващата година, още по-загрижени и отзивчиви към нуждите на другите, но също така по-чувствителни към негативността. Затова е важно за вас като двойка да можете да изразявате чувствата си без страх от критика, ако искате да избегнете недоразуменията. Ключът към хармонични отношения е по-голямата толерантност към различията на другия.
Въпреки,че сте считани за един от  най-ненатрапчивите  знаци, съдбата или обстоятелствата, могат да Ви дадат възможност да развиете качества на инициатор следващата година. Колкото повече поемате инициативата,отстоявате себе си и действате бързо,когато се появи възможност,толкова по-вероятно е да преуспеете. Може да се разчита на Вас в кризисни ситуации, справяте се добре в области, където сте откровени и импулсивни, и да се борите от името на другите. Използвайте уменията си в професии свързани с грижа за хората и здравето, също са подходящи за работа здравеопазването и развлекателната сфера.Ако искате да споделите знанията си или да подобрите уменията си, това ще е подходящ момент да се върнете към образованието или някакви курсове.Можете да се представите добре на позиции, където да поемате инициативата и да служите за пример.
За да бъдете така чувствителни, означава че сте твърде повлияни от настроението на другите. Така че, е важно да не позволявате  на ненужните тревоги около финансите Ви да бъдат източник на напрежение и стрес.Ще бъде разумно да намалите очакванията и разходите си,когато се отнася за важни финансови решения,опитайте се да останете безпристрастни и да се водите от интуицията си.Ако го направите, Вашето силно шесто чувство ще Ви помогне да избегнете съмнителни предложения за сделки относно акции,имущество или лични вещи.Вие сте състрадателни, винаги искате да помогнете, но трябва да внимавате да не Ви използват през 2010г.Не премълчавайте, ако се окажете в затруднена финансова ситуация, веднага ще Ви помогнат.Ако се нуждаете от помощ,подкрепа или съвет, не се колебайте да поискате.
Вашият дом,семейство и личен живот могат да допринесат в споделяне на товара, когато другите се обърнат към Вас при нужда.Опитайте се да не поемате твърде много, или може да се окажете претоварени или дори да се почувствате затрупани от ограничения и отговорности, наложени Ви от другите.Важно е да сложите чертата,дори и да Ви е трудно, ако другите продължително идват при Вас за помощ.Като поставите граници на любимите хора,също ще Ви позволи да се заемете със собствения си живот и дейности. Следващата година може да донесе някои сбогувания. Независимо дали става въпрос за децата,напускащи дома Ви или преместване на по-възрастни членове на семейството Ви, бъдете готови да ги пуснете и да се възползвате от естествения процес на промяната.В желанието си да подкрепите другите, не пренебрегвайте собствените си нужди за спокойствие, внимание и обич. http://mikael7.com

 


Сходни връзки

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 2010 ГОДИНА - ЗОДИЯ РИБИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди