изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 23:01 EEST
37-годишен мъж от Попово бе убит от съдружника си    
Ред и сигурност Попово. 37-годишен мъж от Попово бе убит от съдружника си. Това съобщи за радио „Фокус”-Шумен Иван Проданов, говорител на Областната дирекция на МВР-Търговище. Вчера около 15,00 часа е открит трупът на 37-годишен мъж от Попово. След оглед на тялото са открити огнестрелни рани. Към момента за 72 часа е задържан заподозрян за убийството Алиш М., отглеждал съвместно с убития крави.

Заподозреният е признал за деянието си. 37-годишният мъж е прострелян с незаконно притежавана пушка, 16 калибър, стар модел, която е намерена и иззета. Станало е ясно, че между двамата мъже е имало скандал, защото Алиш М. е продал 12 крави, собственост на другия мъж. Сигналът за изчезването на убития е подаден в Районното управление на МВР-Попово от сестра му на 5 декември. Трупът на мъжа е открит вчера в каптаж в близост до оборите, негова собственост. Извършителят на престъплението е признал, че парите от продажбата са му трябвали за погасяване на заеми. До петък ще бъде разгледано делото в Търговищкия окръжен съд, за да бъде наложена постоянна мярка задържане под стража.
Йоанна ВЛАДИМИРОВА
 


Сходни връзки

37-годишен мъж от Попово бе убит от съдружника си | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди