изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:21 EET
"МЕРЦЕДЕС" ПРАТИ ВЕЛОСИПЕДИСТ В БОЛНИЦА    
Ред и сигурност37-годишен велосипедист от добричкото село Паскалево с инициали К. П. е настанен в Многопрофилната болница за активно лечение, след като бил блъснат от лек автомобил, съобщиха от Областната дирекция на МВР.


Пътният инцидент станал около 17.30 часа на 7 декември, по пътя Добрич - Паскалево. Велосипедистът бил ударен от “Мерцедес 200”, управляван от Т. Г. /65/ от село Овчарово. При удара К. П. получил разкъсно-контузна рана на главата, няма опасност за живота му.  По случая е образувано досъдебно производство.
Водач в нетрезво състояние причинил катастрофа на същата дата. Пътно-транспортното произшествие станало около 12.50 часа по бул. ”Добруджа” в Добрич. Лек автомобил “Фолксваген Голф”, управляван от В. К. /62/, поради движение с несъобразена скорост, се блъснал в “Рено Меган”, управлявано от Д. Д. /26/. При последвалата проверка за употреба на алкохол е установено, че 62-годишният мъж управлява с концентрация от 1,76 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство по описа на Първо РУ на МВР. НДТ
 


Сходни връзки

"МЕРЦЕДЕС" ПРАТИ ВЕЛОСИПЕДИСТ В БОЛНИЦА | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
"МЕРЦЕДЕС" ПРАТИ ВЕЛОСИПЕДИСТ В БОЛНИЦА
Автор: Anonymous да 2009-12-09 @ 20:16 EET
Крайно време беше органите на КАТ съвместно с местната власт да ПРИНУДЯТ велосипедистите от с. Паскалево да си осветят велосипедите и да си облекат светлоотражателни жилеткиПочти всеки ден минавам по този път и винаи срещам велосипедисти които се движат необорудвани,а те също както и останалите са участници в движението.Същото явление има и по пътя Победа-Добрич и Бранище-Добрич.
"МЕРЦЕДЕС" ПРАТИ ВЕЛОСИПЕДИСТ В БОЛНИЦА
Автор: Anonymous да 2009-12-10 @ 09:45 EET

През миналата седмица в Шабла срещнахме 11 велосипеда. Всеки имаше кошница отзад, но не всеки имаше светоотразител. Да не говорим колко от тях могат да дават сигнал с ръка, поради напредването на възрастта.

Явно велосипедистите искат да им се наложи със строг правилник и глоби, носенето на каска и светоотразително облекло.


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди