изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:09 EET
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ УВОЛНИХА ДИСЦИПЛИНАРНО 6 МИТНИЧАРИ    
ЛюбопитноШестима служители от Митница - Добрич, са уволнени дисциплинарно, съобщиха вчера за НДТ от Районно митническо управление - Варна. Заповедта за уволнението на добричките митничари е издадена на 7 декември от зам.-министъра на финансите и началник на Главно данъчно управление Пламен Минев, по предложение на началника на митническото управление във Варна. Шестимата уволнени имали многократни нарушения. Срещу двама от тях се води следствено дело за представяне на документи с невярно съдържание, а срещу четирима - за представяне на фалшиви документи.


ЗАБРАНИХА НА ДЯДО КОЛЕДА ДА СЕ СПУСНЕ С ПАРАШУТ НА ПЛОЩАДА

Националната агенция по въздухоплаване в София отказала разрешение на Авиоклуба в Добрич да осъществи кацане на Дядо Коледа с парашут на центъра на Добрич, съобщи вчера за НДТ зам.-кметът Любомир Сивков. Той допълни , че продължава да се умува върху варианти - по какъв начин Дядо Коледа да пристигне в Добрич, след като приземяването му с парашут беше забранено.
НДТ - 10 декември 1999 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ УВОЛНИХА ДИСЦИПЛИНАРНО 6 МИТНИЧАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди