изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:41 EEST
ГРЕЙВА КОЛЕДНАТА ЕЛХА В КАВАРНА    
ОбществоДнес от 17 часа официално кметът на морската рок-столица Каварна Цонко Цонев ще запали светлините на коледната елха в центъра на града. Това съобщиха от пресслужбата на кметството. В кратката програма на площада жителите и гостите на града ще могат да видят изпълненията на децата от фолклорен танцов състав "Бизоне".

С грейването на коледното дърво Каварна по традиция поставя началото на богата културна програма за коледно-новогодишните празници. В календара са включени множество мероприятия - на 11 декември от 18 часа в читалище "Съгласие" ще се състои концерт на вокална група "Нова музика" от град Горна Оряховица и каварненската рок група "Access". На 15 декември от 17.30 часа в ХГ "Христо Градечлиев" ще бъде открита изложбата "Музика в рисунка" и представена книгата "Руския романс - душата на Русия". В 17.30 часа на 16 декември в НЧ "Съгласие" ще започне Детско коледно шоу с участието на деца от детски градини. Програмата ще продължи на 17 декември в ХГ "Христо Градечлиев", където от 17 часа ще бъде открита изложба "Лятна фото-академия". Същия ден от 18 часа в арт клуб "Ретро" предстои церемонията по награждаване "Спортист на годината". На 18 декември от 18 часа салонът на читалище "Съгласие" ще събере желаещите да се насладят на коледното шоу на клуб по спортни танци "Флорета". Коледният концерт с участието на деца от хор "Морска звезда" и фолклорен танцов ансамбъл "Бизоне" ще бъде на 21 декември от 18 часа в залата на читалището в морския град. На 28 и 29 декември от 18 часа Каварна ще посрещне Пристигащото кино на Андрей Слабаков с прожекциите на филмите "Прогноза" и "Разследване". По традиция и тази година от 16 до 22 декември от 17 часа ще идва Дядо Коледа, който ще раздава лакомства на всички деца, пожелали да се срещнат с него или да си направят снимка за спомен. Кулминацията на програмата ще е новогодишната нощ - 31 декември, когато гости и жители на града ще могат да се радват на изпълненията на John Lawton, Jorn Lande и Б.Т.Р. Новогодишният концерт ще започне в 21.30 часа на площада в центъра на града. Домакините са осигурили вкусни чевермета и руйно вино, за да бъдат вдигнати наздравиците.
 


Сходни връзки

ГРЕЙВА КОЛЕДНАТА ЕЛХА В КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди