изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:49 EET
Мутри отвлекли Ивайло Гаврилов заради дългове от хазарт?    
Новини Легендарният волейболен национал Ивайло Гаврилов e изчезнал, научи вестник "Шоу". Тази новина шокира спортна България в последните няколко дни. Никой не знае нищо за бившия състезател, а до скоро и телевизионен водещ. От Ивайло няма ни вест, ни кост, сякаш е потънал вдън земя.

Волейболистът е в неизвестност от няколко месеца. Хора, които са били близки до него, заявяват, че са го виждали за последно през лятото и по-точно в края на юли и началото на август. Оттогава от Гаврилов няма и следа.

За последно той бе на работа към българския спортен тотализатор. Бе водещ на предаването “Теглене на тиражите на Спорт тото и Втори тото шанс” по Канал 1. Заема тази длъжност преди около 2 години. Междувременно коментира волейбол и плажен волейбол за “Евроспорт”, пише и за списание “Топ Волей”.

Преди това Гаврилов нашумя с участието си в телевизионната игра “Вот на доверие” с водещ Иван Гарелов. След четирите си поредни победи в състезанието и дългото прекарано време на екран, на волейболиста му харесва. Услажда му се светлината на прожекторите. Именно това го тласка към телевизията, след което става водещ на тегленето на тиражите на тотото. Именно в тотализатора Ивайло за последно се вясва на работа в началото на август.

Напълно редовно води предаването по националната телевизия, но в един момент изчезва. Няма го един ден, втори, трети и така вече няколко месеца. Колегите му са разтревожени. Питат се къде е Гаврилов, но никой нищо не знае.

“Не дойде на работа няколко поредни дни. Не знаехме какво му се е случило и напълно нормално бяхме притеснени. Преди това идваше редовно на работа”, е казал служител от спортния тотализатор пред “ШОУ”.

В средата на септември последва смяна на ръководството на тотализатора. С идването на власт на новия спортен министър Свилен Нейков и тотото има нов шеф в лицето на Дамян Дамянов.
“Хора от сегашното ръководство веднага попитаха къде е Ивайло Гаврилов, искаха да се разберат за бъдещата си съвместна работа, но него го нямаше. Питаха и нас, но какво да кажем, след като нищо не знаем”, споделила друга служителка в родния тотализатор.

За последно волейболистът се явява на екран в началото на август. Един от неговите колеги, с когото е прекарвал най-много време, е разказал за “ШОУ”: “Не съм го виждал от няколко месеца. Нямаше го още преди смяната на ръководството на тотализатора. Не мога да фиксирам точна дата, но беше някъде в края на лятото. Беше добър колега, работехме в една стая. После се опитах да се свържа с него, няколко пъти настоявах да го чуя, но без успех. Питах негови колеги, които казаха, че е изчезнал и че те също нямат връзка с него. Вероятно е в Италия, тъй като там прекара доста години като състезател и си създаде приятелска среда.”

Това е и първата успокояваща версия по случая. Гаврилов може да е в Италия, където игра близо десет години. На Ботуша волейболистът носи последователно екипите на “Катаня”, “Форли”, “Парма”, “Рома”, “Равена”, “Мачерата”, “Милано”, “Таранто” и “Падова”. В никакъв случай обаче Гаврилов не е на Апенините, за да играе, дори и в по-нискоразряден отбор. Причината е, че русокосият състезател има лекарска забрана да влиза в залата. Заради дългогодишната си активна кариера Ивайло има изхабени гръбначни прешлени. Докторите са категорични, че бившият национал не трябва дори да скача, камо ли да играе. Само при един скок може да се случи най-лошото – да остане парализиран за цял живот.

С версията, че е в Италия, се успокоява и баща му – легендарният Брунко Илиев. “Предполагам, че е там. Не мога да ви кажа нищо повече, в пълно неведение съм”, заявил пред репортер на “ШОУ” с не толкова тревожен глас бащата на Гаврилов и бивш национален селекционер на България.

Поведението на бащата на Гаврилов е накарало “ШОУ” да се усъмни в кроткото изчезване на национала. Екипът се е добрал до версията, че Ивайло е затънал в дългове, натрупани от хазарт. Новината е потвърдена от служители на спортния тотализатор.

“Публична тайна е, че той обича бохемския живот и най-вече хазартните игри. Докато беше при нас, не веднъж сме го чували да разказва, че е проиграл големи суми. След като научихме новината, че е изчезнал, веднага ни хрумна, че се крие заради дълговете си. Дано наистина да е това и да има проблеми от такова естество, а да не му се е случило нищо лошо”, каза служител на родното тото. Наистина на ухо се разпространява и версията, че Ивайло е отвлечен от мутри по поръчка на нелегални лихвари, на които задлъжнял. Негови близки се страхуват сериозно за живота му.

Волейболистът тръгва по бохемския път в края на 2005 г. Тогава се развежда с бившата си съпруга – гимнастичката Зорница Каленска-Гаврилова. От нея има две деца - Стефани (1995) и Александър (1998). След развода бившата спортистка забранява на Ивайло да вижда децата си, което допълнително го тласка към хазарта и мацките. Близки до волейболиста споделят, че през леглото му са минали десетки жени.

“В последните няколко години въобще не пробираше, всяка беше негова. Не случайно се появи слух, че докато е участвал в предаването на Гарелов, е имал връзка с доста от участничките. Тогава се оплете и с бившата миска Маргарита Пейчинска”, казва източник на “ШОУ”.

Доказателство за разточителния му живот е и поведението на спортиста, след като спечели 30 000 лева от предаването “Вот на доверие”. Гаврилов призна, че е изхарчил парите: “С 30 бона нито ще обеднея, нито ще забогатея. Вярно, че благодарение на предаването се сближихме с една девойка, която обаче не е от шоуто. С нея бяхме от септември до април, но всичко приключи”, казва тогава високият 200 сантиметра бивш национал.

Говори се, че Ивайло има да връща на банки и отделни хора стотици хиляди левове, които няма откъде да намери. Недоброжелатели също го издирвали под дърво и камък, за да си получат парите. Дали някой от тях не го е открил и Ивайло да е изчезнал завинаги, тревожат се негови бивши колеги.

Ивайло Гаврилов е роден на 30 декември 1970 година. В България започва кариерата си в “Славия” при баща си – Брунко Илиев. В Италия се състезава за "Катаня", "Форли", "Парма", "Рома", "Равена", "Мачерата", "Милано", "Таранто" и "Падова". След това преминава през португалския "Бенфика" и гръцките ПАОК и "Олимпиакос". Преди 3 години получава дискова херния и напуска ПАОК. Участва в световните серии по плажен волейбол с Владислав Тодоров-Сарата и събират точки за олимпиадата в Атина, но контузията отново се обажда и той се отказва.
Няколко пъти е избиран за Волейболист на годината (1997, 1998, 1999) и е един от най-титулуваните ни национали. Състезава се за България от 1989 до 2001 г. Плажен волейболист номер едно на България от 2000 до 2004 г.

Вестник “ШОУ” се e свързал с бащата на Ивайло Гаврилов – легендарния Брунко Илиев. Бившият треньор на националния ни отбор е бил лаконичен в отговорите си.

- Г-н Илиев, кога за последно чухте Ивайло?
- През май или юни.
- Наистина ли не знаете къде е?
- Не знам, нямам никаква представа къде може да бъде. Не съм го чувал от няколко месеца. Предполагам, че може да е в Италия, защото там е прекарал 10 години.
- Обърнахте ли се към МВР?
- Не съм. В пълно неведение съм. Не мога да ви кажа нищо. Ако знаех нещо, щях да ви кажа.
- Ивайло кога за последно води предаването "Теглене на тиражите на Спорт тото и Втори тото шанс" по Канал 1?
- Някъде през август. След като станаха промени в тотото и назначиха нови шефове, се махна. 


Ивайло ГЕРЧЕВ  / http://blitz.bg

 


Сходни връзки

Мутри отвлекли Ивайло Гаврилов заради дългове от хазарт? | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Мутри отвлекли Ивайло Гаврилов заради дългове от хазарт?
Автор: Anonymous да 2010-03-11 @ 19:28 EET

Безсрамен лъжец и крадльо е Ивайло Гаврилов !


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди