изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:01 EEST
"БЯЛА КОЛЕДА" В ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО    
КултураИзготвена е програмата, с която добруджанската община ще отбележи коледните и новогодишните празници

Откриване на изложба - приложни изкуства "Бяла Коледа" ще се открие на 15 декември в Генерал Тошево. Тя е част от празничната програма, с която добруджанската община ще отбележи коледните и новогодишните празници. По традиция се организират конкурси за коледни картички, венци, сурвачки и др. и за коледна украса на търговско заведение. От 14 до 23 декември по ОДЗ, учебните заведения и читалищата се провеждат коледни тържества, такива ще има също в клуб на пенсионера, библиотеката и  читалището. Обявена е и акция за набиране на средства и предоставяне на пакети на социално слаби. През следващата седмица кукленият театър на Добрич ще гостува в община Генерал Тошево със спектакъла "Коледата е за всички". Ще се състои и награждаване на 10-те най-изявени спортисти и треньори на Генерал Тошево за изминалата година. Възпитаници на НЧ "Светлина" на 23 декември ще поднесат коледарски поздрав под наслов "Добър сме ти глас донесли" в общината и болницата. Коледарски благослов ще има и на следващия ден през кметството - с участието на групи от НЧ "Светлина", кв. Пастир, селата Росица, Красен, Изворово, Чернооково, Люляково, Преселенци, Кардам и др.                               
Традиционното новогодишно тържество на площада "Заедно в Новогодишната нощ" ще започне в 23 ч. Ще свири оркестър "Лозница", организаторите обещават банички, шампанско и фойерверки.
 


Сходни връзки

"БЯЛА КОЛЕДА" В ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди