изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 23:09 EEST
"МОСЮ БРИКОЛАЖ" РАЗДАВА НАГРАДИ В КОЛЕДНА ИГРА    
НовиниКоледна игра със 110 000 невероятни награди започва в магазините "Мосю Бриколаж" от 12 декември. Това съобщиха от търговската верига. Оттам уточняват, че участието в играта е обвързано с покупка, но размерът й не е фиксиран.

Всеки клиент получава на касата скреч талон, с който може да спечели подарък от "Мосю Бриколаж". 65 000 клиенти ще спечелят талони за 5 % отстъпка при следващо пазаруване във веригата. Малките награди - свещи, тетрадки, календари, изкуствени елхи, настолни лампи, коледна украса..., са общо 45 000. Големите награди са бормашини, косачки, барбекюта, маслени радиатори, етажерки, килими, комплекти аксесоари за баня или за автомобил и други.
Заедно с изненадите и тази година във всички магазини от веригата в страната посрещат своите клиенти с впечатляваща коледна украса. Символът на празника - коледното дърво, е в най-различни цветове и размери, а консултантите в магазина ще ви посъветват как да се погрижите за живите дръвчета. Колекцията от коледна украса е в няколко тематични посоки - от класически играчки в червено, златисто, сребристо, през ретро декорация, до фигурки и акценти от естествени материали. Светещата външна и вътрешна украса дава възможност за оригинални и ефектни оформления. Подбраните коледни продукти внасят не само уют, но и неповторим стил в дома - такива няма да намерите другаде. Каталогът с коледни предложения е валиден до последния ден на отиващата си 2009 г. - 31 декември.
 


Сходни връзки

"МОСЮ БРИКОЛАЖ" РАЗДАВА НАГРАДИ В КОЛЕДНА ИГРА | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
"МОСЮ БРИКОЛАЖ" РАЗДАВА НАГРАДИ В КОЛЕДНА ИГРА
Автор: Anonymous да 2009-12-12 @ 09:42 EET

ГОЛЯМА ЛЪЖА -ТЕ ТРЯБВА НЕ 5% А 50% ДА ПРАВЯТ ОТСТЪПКА ПРИ ТЕХНИТЕ НАДЦЕНКИ


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди