изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 11:34 EEST
ОБСЪЖДАТ ЗАКОНА ЗА ВОДИТЕ    
НовиниДнес в работна среща, организирана от Министерството на регионалното развитие и благоустройството, по повод прилагането на Закона за водите, участие ще вземе и областният управител на Добрич Желязко Желязков.

Това съобщиха от пресцентъра на областната администрация. Оттам уточняват, че участие в срещата ще вземат и гибернаторите на другите области в страната, както и представители на екоминистерството. В рамките на форума ще се обсъди прилагането на Закона за изменение и допълнение на Закона за водите, и произтичащите от това задължения на областните управители да предоставят информация за "ВиК" системите и съоръженията публична държавна собственост, които не са включени в активите на ВиК - операторите. На срещата ще бъдат  обсъдени и въпроси, свързани с подготовката и изготвянето на пътна карта. Ж. Желязков ще представи свое становище по исканите въпроси, на база на предоставена информация от общините и "ВиК" ЕООД - Добрич.
 


Сходни връзки

ОБСЪЖДАТ ЗАКОНА ЗА ВОДИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди