изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:16 EEST
УПРАВНИЦИТЕ ПОСЕТИХА СОЦИАЛНИТЕ ТРАПЕЗАРИИ    
НовиниКметът на Добрич Детелина Николова и зам.-областният управител Катя Ганова са се срещнали вчера с граждани, които ползват услугите на проект "Обществена  трапезария", съобщиха от пресцентъра на общината.

Те са посетили пенсионерския клуб по улица "Отец Паисий". Там социално слаби граждани получават топъл обяд. След това двете представителки на местната и държавна власт са посетили пунктовете при храм "Света Троица" и пенсионерския клуб по улица "Любимец".
В пунктовете се предоставя топъл обяд, включващ супа, основно ястие и хляб на хора в затруднено положение по проект на Община Добрич, финансиран от фонд "Социално подпомагане". В проекта са включени общо 250 души, разделени на две групи. Първата група от 125 лица ще ползват услугата през месеците декември и януари. Другите 125 възрастни хора или хора с увреждания с ниски доходи ще получават топъл обяд през февруари и март следващата година.
 


Сходни връзки

УПРАВНИЦИТЕ ПОСЕТИХА СОЦИАЛНИТЕ ТРАПЕЗАРИИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди