изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:09 EEST
EВГЕНИ ПОПОВ ИЗВЕДЕ "ДОБРОТИЦА" ДО ПЪРВОТО МЯСТО    
СпортЮношите старша възраст на волейболен клуб "Добротица" оглавиха класирането след есенния полусезон в своята възрастова група.

Възпитаниците на Евгени Попов завършиха без нито един загубен мач. На практика добричлии си осигуриха класиране за квалификациите за републиканския шампионат напролет. Първите три клуба ще преминат през ситото, като преди първият от Североизточна България директно се бореше на финала.
“Състезателите играят комбинативно. Отборът има технически опит и доби самочувствие, но ръстово не са изявени. В тима има перспективни състезатели, които могат да върнат успехите на Добрич в големия волейбол” - каза Евгени Попов.
От федерацията са се свързали с него и са поискали да предложи волейболисти за лагер на юношеските отбори. Да се пробват за място в националната гарнитура той ще изпрати Николай Тодоров, Станислав Кирилов и Петър Калев от старшата възраст и Марин Славов, Денислав Иванов и Валери Георгиев от младшата възраст. Списъкът с имената на състезателите той ще изпрати в родната ни централа по волейбол до 14 декември. “Като гледам схемата за квалификациите, най-добре ще бъде да завършим втори в групата. Тогава ще се изправим срещу по-благоприятни противници в следващата фаза, като петия от софийската група и първия от северозападната. Така ще имаме по-голям шанс за класиране във финалния етап” - коментира Попов.

Още по темата http://www.centersport.org
 


Сходни връзки

EВГЕНИ ПОПОВ ИЗВЕДЕ "ДОБРОТИЦА" ДО ПЪРВОТО МЯСТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди