изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 14:28 EEST
БЛАГОТВОРИТЕЛНА ИНИЦИАТИВА ЗА ДОМ "ДЪГА"    
НовиниПо идея на мотоклуб "Рицари 69" и със съдействието на община Добрич утре в младежкия център  ще се проведе благотворителна инициатива за децата от дом "Дъга". На входа на концертната зала ще бъде поставена кутия, в която вместо билетче за вход, всеки ще може да дари сумата, която желае.

Мотористите от клуба са решили да подарят дрехи и компютри за децата от социалното заведение. Благотворителното събитие ще започне в 10 часа с образователна лекция за безопасността по пътищата, представена от инспектори от Пътна полиция. Програмата ще продължи с фолклорни  ритми на ансамбъл "Добруджа". На сцената ще излязат и актьорите от ДКТ "Дора Габе", които ще представят спектакъл за безопасността на движението. Инициативата ще продължи с участие на таланти от СОУ "Св. Климент Охридски". Преди да започнат поп и рок изпълненията на добричките таланти всеки желаещ ще може да се снима безплатно пред Общинския младежки център. Снимките ще бъдат дарение на добрички фотографи, които се присъединяват към идеята на рокерите от "Рицари 69". Малко след 18 часа ще стартира концерт на групата "Обратен ефект". На финала рицарите от мотоклуба ще обявят публично събраните средства.
Мотоклуб "Рицари 69" е регистриран през месец юни тази година. В него членуват 18 рокери, обединени от любовта към моторите и рок-музиката. Мотористите са амбицирани благотворителните инициативи да продължат и занапред.
 


Сходни връзки

БЛАГОТВОРИТЕЛНА ИНИЦИАТИВА ЗА ДОМ "ДЪГА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди