изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 08:41 EEST
ПОЧИВКАТА НИ ЗАПОЧВА СЛЕД МАЧА В ДУПНИЦА, НА 11 ЯНУАРИ ЗАПОЧВА ЗИМНАТА ПОДГОТОВКА    
Спорт

Заяви Филип Филипов - старши треньор на "Калиакра", в интервю на Димитър Апостолов



-  Приключиха срещите от есенния дял на първенството в Източната "Б" група и "Калиакра" ще зимува на третото място. Как определяте позицията на отбора и представянето му през изминалия сезон, г-н Филипов?
- Мисля, че сме в добра позиция, тъй като конкурентите ни "Дунав" и "Несебър" са по на една-две точки от нас, а и двата отбора ще ни гостуват през пролетта . Като цяло представянето ни е добро с изключение на мача с "Брестник", който можехме да спечелим, а нелепо загубихме.
- В хода на първенството няколко пъти загатвахте, че за да има конкуренция в отбора, са нужни няколко попълнения. Имате ли виждане откъде ще ги търсите и за кои постове?
- Общо взето ще укрепваме халфовата линия. Имаме предвид някои футболисти, те не са с кой-знае колко известни, не са и много възрастни, но са  добри състезатели и ще ни бъдат полезни през пролетта.
- В събота излизате в третия мач от третия кръг срещу "Марек" в турнира за Купата на България. Ще успеете ли да преодолеете и този противник?
- Абсолютно сериозно се готвим за този мач, за това съм казал на футболистите, че почивката им започва след мача за Купата. Напълно сме готови и мобилизирани и потегляме с нагласата да победим  "Марек" в Дупница в мач, който никак няма да бъде лек. Познавам доста добре този отбор, който в домакинските си мачове играе доста добре и мобилизирано, но мисля, че ние ще се представим по-добре и ще продължим в борбата.
- Имате ли вече виждане за зимната подготовка и контролите, които ще изиграете?
- Да програмата е известна. Подготовката ще започне на 11 януари тук, в Каварна, имаме яснота и за контролите. Условията тук са добри и не е необходимо да ходим другаде.През февруари ще участваме в традиционния зимен турнир  в курорта "Албена" и се надявам да направим една ползотворна подготовка.
 
Още спорт в http://www.centersport.org
 


Сходни връзки

ПОЧИВКАТА НИ ЗАПОЧВА СЛЕД МАЧА В ДУПНИЦА, НА 11 ЯНУАРИ ЗАПОЧВА ЗИМНАТА ПОДГОТОВКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди