изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 13:47 EEST
Надупчиха пернишкия бизнесмен Пупи на улицата    
Новини
36-годишният Петър Крумов с прякор Пупи е бил прострелян тази вечер към 21 часа в Перник. Мъжът е откаран в реанимацията на местната болница. Пупи е прострелян, докато разговарял по мобилния си телефон пред заведение в квартал “Мошино”. Улучен e в бузата, а в болницата е бил откаран от свидетели на кървавата разправа.


Полицията все още изяснява подробностите за стрелбата и причините, довели до нея. Крумов е собственик на автоборса и по все още непотвърдена информация е свързан с криминалните среди.

Районът е отцепен от органите на реда, а свидетелите са привикани за разпити. Засега няма информация за състоянието на пострадалия. /БЛИЦ

Простреляният Петър Крумов-Пупи е закаран във Военно-медицинска болница в София
12 декември 2009 | 00:15 | Агенция "Фокус"
София. Простреляният Петър Крумов-Пупи е закаран във Военно-медицинска болница в София. Това съобщиха от отделението по реанимация на МБАЛ „Рахила Ангелова”, където той бе настанен тази вечер след инцидента. Преместен е в столицата по желание на близките му. Докато е бил в пернишката болница опасност за живота му не е имало. Куршум в бузата на пострадалия не е намерен. Вероятно патронът е минал през нея.
Мила Кирилова

 


Сходни връзки

Надупчиха пернишкия бизнесмен Пупи на улицата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди