изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:21 EEST
ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 13.12.2009    
ВреметоПрез нощта все още на много места ще продължи да превалява слаб сняг. Минималните температури сутринта ще бъдат между -7 и -2°, в София -6°. Преди обяд в източната част от страната все още със слаби превалявания в процес на спиране, а от югозапад облачността ще започне да се разкъсва, обхващайки до края на деня по-голямата част от страната.

 Вятърът в източните райони ще бъде умерен, по морското крайбрежие силен от север, като едва късно след пладне ще отслабне. Максимални температури между -3 и 2°, в София около -1°.

Атмосферното налягане ще се повишава.

Вече типично зимно време в планините. Студено, предимно облачно, по-високите части и мъгливо. Все още ще превалява слаб сняг, в процес на спиране. Вятърът ще бъде умерен от североизток, по старопланинското било до силен. Максимална температура на 1200 м.н.в около -7°, на 2000 м около -12°.

Студено и ветровито ще бъде по Черноморието, като до пладне все още на места ще превалява слаб сняг. Към края на деня умереният северен вятър ще отслабне. Максимални температури около -2°.

Дежурен синоптик: Орлин Лазаров

 


Сходни връзки

ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 13.12.2009 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди