изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 00:01 EEST
Арестуваха българи за банкови измами в Брюксел    
Новини
Двама българи са арестувани в белгийската столица за клониране на банкови карти. Те са част от специализирана банда за източване на такива карти. Престъпленията са засечени миналия месец, съобщава вестникът на френски език "Дерниер йор", цитиран от БТА..


През същия период на миналата година, когато подготовката за новогодишните празници е в разгара си, в белгийската област Фландрия също бе разбита банда от Източна Европа, но тогава румънска. Ударът брюкселската полиция извършила след продължило няколко дена разследване в централната част на Брюксел.

Крадците са били много добре организирани, са заявили полицейски източници. Кражбите от банковите карти ставали след прекопиране на оригиналните карти със специални устройства при ползване на банкомати. След това данните се прехвърляли на нови карти, с които се източвали сметките.

Точният размер на откраднатите пари не се съобщава. Скоро и други членове на бандата ще бъдат арестувани, отбелязва "Дерниер йор".

dir.bg

 


Сходни връзки

Арестуваха българи за банкови измами в Брюксел | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди