изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:30 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ БЕЗ ДЕЖУРНИ ДЕТСКИ ГРАДИНИ ПРЕЗ КОЛЕДНАТА ВАКАНЦИЯ    
ЛюбопитноПрез коледната ваканция, която ще продължи от 20 декември т.г. до 10 януари 2000 г., в Добрич няма да има дежурни детски градини, съобщиха вчера от общината. Практиката през последните три години показва, че дежурните заведения се посещават от много малко деца и е нерентабилна издръжката им през ваканциите. Това обясни вчера зам.-кметът Л. Сивков. Той добави още, че предстои зареждане с гориво на училищата и градините в града.

БРАКОНИЕРИ НА 219 КГ КАЛКАН БЯХА СПИПАНИ ОТ ЗАСАДА

Най-големият бракониерски улов на калкан от една година насам беше засечен в неделя в Каварна, съобщи шефът на Държавната инспекция по рибарство - Варна, Димитър Пасев. Лично той от сутринта дебнал лодката - нарушител и изчакал разтоварването на плячката на безлюдна буна край местността "Иканталъка". След 15 минути, с помощта на полицията в Каварна, е задържана лодката, собственост на Атанас Атанасов. Ортаците му Коста Ясенов и Йордан Йорданов успели да избягат, но по-късно също били задържани.
НДТ - 14 декември 1999 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ БЕЗ ДЕЖУРНИ ДЕТСКИ ГРАДИНИ ПРЕЗ КОЛЕДНАТА ВАКАНЦИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди