изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:05 EEST
ОСМОКЛАСНИЧКА ОТ ДОБРИЧ ЩЕ СЕ ОБУЧАВА КРАЙ МОСКВА    
ОбразованиеДиляна Иванова - осмокласничка в Хуманитарната гимназия "Св.св.Кирил и Методий" в Добрич е поканена да участва в специализирано международно езиково училище "Лингво сфера", което се организира край Москва в периода от 26 декември до 8 януари.

 Това съобщи за НДТ директорката на гимназията Маргарита Ненова. Поканата е дошла по линия на Министерството на образованието, младежта и науката на България. Диляна е избрана заради успехите й в областта на обучението по руски език. Три последователни години тя се класира на първо място на областната олимпиада, подчерта М. Ненова и добави, че осмокласничката има разностранни интереси и има изяви и в други области. Диляна ще бъде един от 20-те участници от България в езиковото училище. Миналата година представител на ХГ участва в подобно лятно училище. Г-жа Ненова припомни, че в България има десет базови училища за обучение по руски език, като добричката хуманитарна гимназия е едно от тях.
 


Сходни връзки

ОСМОКЛАСНИЧКА ОТ ДОБРИЧ ЩЕ СЕ ОБУЧАВА КРАЙ МОСКВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди