изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 13:46 EEST
РОКЕРИ ЗАРАДВАХА ДЕЦАТА ОТ ДОМ "ДЪГА"    
НовиниМотоклуб "Рицари 69" организира в събота чудесен празник за децата от дом "Дъга" в Добрич. Идеята на рокерите бе подкрепена от община Добрич в лицето на кмета Детелина Николова.


Празникът се състоя в концертната зала на младежкия център в присъствието на 51 деца от социалното заведение и техните възпитатели. Представители на "Пътна полиция" изнесоха лекция за безопасността на пътя, а на същата тема бе и спектакълът, представен от кукления театър "Дора Габе". Децата от дома се докоснаха до българския фолклор чрез изпълненията на ансамбъл "Добруджа". Таланти от СОУ "Св. Климент Охридски" изнесоха концерт на класически китара, на сцената се изявиха също поп-и рок изпълнители от училището. Вечерта се състоя рокконцерт, а специален гост бе групата "Обратен ефект".
Събраната на благотворителното събитие сума възлиза на 557 лева, които ще бъдат дарени на дом "Дъга", заяви за НДТ Пламен Христов - представител на мотоклуб "Рицари 69".
 


Сходни връзки

РОКЕРИ ЗАРАДВАХА ДЕЦАТА ОТ ДОМ "ДЪГА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди