изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:14 EEST
В ДОБРИЧ СЕ ПРОВЕДЕ КОЛЕДЕН ТУРНИР НА РЕПУБЛИКАНСКО НИВО    
СпортФотографът Пенко Кралев спечели коледния турнир по спортна стрелба с късо нарезно оръжие, който се проведе в Добрич.

Победителят триумфира с 95 от 100 възможни точки. Втори остана Тодор Парашкевов с 92 точки, а трети - Красимир Иванов, с 90 т. В шестицата влязоха още: Лъчезар Иванов - 89 т., Никола Колев - 88 т. и Митко Костадинов с 87 т. 

Турнирът се проведе в стрелбищния комплекс на улица “Калиакра” 53, като целта на състезанието бе да популяризира спортната стрелба с късо нарезно оръжие и да повиши уменията на състезателите в правилното и безопасно боравене. В спортната проява се включиха  24 състезатели от Добрич и Варна. Сред тях имаше и две жени. Участниците се състезаваха в три пробни и 10 зачетни изстрела за време 15 минути. Първите шестима в коледния турнир си поделиха наградния фонд и получиха грамоти.

“Състезанието бе много оспорвано и на доста високо ниво. Резултатите бяха близки до републиканските постижения. Идеята ни е догодина да проведем повече турнири” - заяви за НДТ Радомир Мавродиев, инструктор по спортна стрелба. Той сподели, че всеки, който има желание да се научи да стреля или поне да опита, може да заповяда в стрелбищния комплекс в Добрич. НДТ  

 

 


Сходни връзки

В ДОБРИЧ СЕ ПРОВЕДЕ КОЛЕДЕН ТУРНИР НА РЕПУБЛИКАНСКО НИВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди