изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 20:15 EEST
ЕЛЕКТРОННИТЕ КУКЛИ ИЗМЕСТВАТ ИСТИНСКИТЕ ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ    
НовиниИнтерективни кукли с функции на истински бебета и животни са хит сред коледните подаръци тази година.

Малчуганите в детските градини в Добрич пишат до Дядо Коледа, че искат да гледат “болно” бебе. Куклата върви комплект с термометър, който се поставя в ушенцето. Бебето се зачервява и плаче жално. То оздравява, след като получи сироп за кашлица и спринцовка.

Момиченцата искат и кукли, на които им никнат зъбки или такива, които ядат каша и после пълнят памперса. Електронните животни също присъстват в списъците с коледни подаръци на децата, които вече предпочитат роботизираната играчка пред истинския домашен любимец. Симпатичните животни, издаващи звуци, са търсени, тъй като не мърсят, не миришат, не изискват никакви грижи и най-важното е, че не умират.

Репортерска проверка в търговската мрежа установи, че малчуганите в Добрич искат белобрадия старец да им донесе още лунен пясък, чиято цена варира от 10 до 60 лева - в зависимост от броя на цветовете. Мечтан подарък е и лаптопът. Детските преносими компютри излизат на родителите между 50 и 100 лева според екстрите.

Търговци коментират, че майки, бащи, баби и дядовци вече масово пазарят. Голямото търсене започнало още преди месец. Децата им заръчали подаръците да са обемисти и да са рекламирана по телевизията стока.

Барбито продължава да бъде желано. С всяка изминала година най-търсената кукла в света се променя, като тази зима тя е с по-широк ханш, за да прилича на истинска жена.  Стоките са предимно от Китай и Гърция. НДТ

 


Сходни връзки

ЕЛЕКТРОННИТЕ КУКЛИ ИЗМЕСТВАТ ИСТИНСКИТЕ ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди