изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 01:08 EEST
С 10 НА СТО ПОВЕЧЕ МАШИНИ ПО ПЪТИЩАТА    
НовиниС 10 на сто повече спрямо миналата година са машините, с които фирма „Пътно строителство” извършва зимната поддръжка на републиканската пътна мрежа в областта.

Това съобщи за НДТ изпълнителният директор на фирмата инж. Валентин Зеленченко. На въпрос на медията, защо още първият сняг създаде проблем по пътищата в областта инж. Зеленченко поясни: „Проблемът не е от снеговалежа, а от лятното поддържане на пътищата. Оказа се, че все има недостиг на средства и реално зимата завари пътните артерии с неокосени банкети и неокастрени храсти. Силният вятър, който духаше, натрупа снега и той, задържан от храстите, образува навявания на някои от пътищата”. Все още фирмата не е получила подписан договора си за зимно поддържане вх областта. „На практика ние работим на анекс към стария си договор по цени от 2006 г., което неминуемо ще ни донесе загуби” – категоричен е Зеленченко.
 


Сходни връзки

С 10 НА СТО ПОВЕЧЕ МАШИНИ ПО ПЪТИЩАТА | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
С 10 НА СТО ПОВЕЧЕ МАШИНИ ПО ПЪТИЩАТА
Автор: Anonymous да 2009-12-15 @ 18:09 EET
dammmm s dva greidera i tova e palen smqh obshtina Dobrich neshto kuca v upravata .....
С 10 НА СТО ПОВЕЧЕ МАШИНИ ПО ПЪТИЩАТА
Автор: Anonymous да 2009-12-16 @ 08:38 EET

Cлед първия сняг пътищата извън града НЕ БЯХА ПОЧИСТЕНИ добре, на места имаше доста големи бабуни. Ако има голяма зима и почистват по същия начин господ да ни е на помощ.

С 10 НА СТО ПОВЕЧЕ МАШИНИ ПО ПЪТИЩАТА
Автор: Anonymous да 2009-12-16 @ 08:43 EET

Всеки започва да се оправдава с прешественика си, имало проблеми от лятото, нямало средства,работели на анекс. Нас потърпевшите не ни интересува това, щом сте поели този пост гледайте си работата. 


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди