изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:08 EET
АЛБЕНА ОТНОВО Е РАБОТОДАТЕЛ НА ГОДИНАТА    
Новини25 работодатели бяха отличени от социалния министър Тотю Младенов

На официалната церемония по награждаването "Работодател на годината" - 2009 г. министърът на труда и социалната политика Тотю Младенов връчи отличия на 25 работодатели с най-голям принос за осигуряване на заетост от различни райони на страната и на 6 обучаващи организации. Работодателите са разделени в девет категории, класирани от 1-во до 3-то място.
За поредна година сред отличените бе “Албена” АД. В категория "Работодател, обявил най-много несубсидирани работни места и наел на тях кандидати, насочени от бюрото по труда" първото място спечели курортен комплекс "Албена" с обявени 705 работни места и наети 588 лица.
И тази година на церемонията се връчи "Кристален плакет -  символ за позитивно отношение към хората с увреждания" - на работодатели, постигнали съществени резултати при участието в Националната програма за заетост и обучение на хора с трайни увреждания през 2008 и 2009 г. Първенец в категорията е Спийднет.БГ ООД - София, с 80 точки от 100 възможни.
Работодателят, разкрил най-много работни места в община с висока безработица (с равнище над 12% средномесечно), извън НП ОСПОЗ и наел на тях кандидати, насочени от ДБТ,  е Конекс - Тива ООД от с. Оризово с обявените 190 работни места и наети 174 безработни лица от общините Братя Даскалови и Чирпан.
Две категории обучаващи институции бяха обособени на награждаването: "Обучаваща институция, обучила най-голям брой лица" и "Обучаваща институция, обучила най-голям брой лица, започнали работа след обучението", като и на двете места призовите позиции бяха отсъдени на центъра за развитие на човешките ресурси и регионални инициативи -  Кремиковци - София.
 


Сходни връзки

АЛБЕНА ОТНОВО Е РАБОТОДАТЕЛ НА ГОДИНАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди