изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:39 EEST
В ТЕРВЕЛ ЧАКАТ ФУТБОЛИСТИ ОТ ДОБРУДЖА    
СпортСлед като в последния есенен кръг победиха като гости с 2:0 състава на Кубрат, тервелските футболисти излязоха във ваканция.

След успеха си в 17-ия кръг възпитаниците на треньора Радослав Вардаров имат актив от 30 точки и ще зимуват на шесто място в Североизточната "В" група. Пред тервелския тим в класирането са само съставите на Разград, Доростол (Силистра), Шабла, Бенковски (Бяла) и Рапид (Шумен).
От президента на футболен клуб Септември Генчо Костов научихме, че се работи по селекцията за новия сезон и че до края на седмицата ще станат известни имената на новите попълнения. "Водим разговори с няколко състезатели, като повечето от тях са бивши играчи на Добруджа", каза Генчо Костов. Като се има предвид, че миналата седмица от добричкия клуб бяха освободени седем състезатели, можем да очакваме, че някои от тях ще приемат предложението догодина да носят екипа на тервелския тим. Припомняме, че от Добруджа бяха освободени Веселин Живков, Радостин Йосифов, Иван Иванов, Иван Мартинов, Христо Костов, Радослав Георгиев и Добромир Бонев. "Когато уточним кои ще са новите футболисти в отбора ни, едва тогава ще решим кои ще бъдат освободени от Септември", каза още президентът на тервелския клуб.

Още спорт в  http://www.centersport.org
 


Сходни връзки

В ТЕРВЕЛ ЧАКАТ ФУТБОЛИСТИ ОТ ДОБРУДЖА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди