изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:03 EEST
Кондьо: Съкилийник в затвора ми предложи секс!    
Интервюта Никога не съм ползвал услугите на проститутка, твърди лежалият за сводничество фолкпевец.

Кондьо Стефанов Савов е роден на 24 август 1964 г. в Сливен. С музика се занимава от 1986 г. Първата му изява е на сватба, където изпълнява една песен като поздрав към младоженците.

Следва… дъжд от пари. Започва да пее с оркестъра. След няколкогодишно странстване в европейските кръчми и кафани, Малина го убеждава да пусне първия си албум. Така бившият боксьор се превръща във фолкзвезда.

Кондьо е щастливо женен. Съпругата му Яна, която му е родила три деца, не го изостави дори когато влезе в затвора по обвинение в сводничество и трафик на проститутки.

............................................
- Кондьо, свърши ли кошмарът от затвора, или още не си се отърсил от преживяното?

- Това е нещо, което няма да забравя никога със сигурност, но е период, към който не бих искал да се връщам. Случилото се - случило. Вероятно така е било писано да бъде. Наистина, искам да продължа напред. Цялото ми внимание сега е ангажирано с музика. Работя усилено по нови песни и подготвям албум.

- Имаш ли достатъчно участия, или лошият имидж оттогава все още оказва влияние и те преследва?
- Не мисля, че оказва влияние. Щастлив съм, че феновете, моят продуцент Ненчо Касъмов и близките ми хора ме подкрепяха през цялото време и вярват в моята невинност.

- Ти признаваш ли се за виновен, че си бил сводник и си склонявал и печелил от проституция с жени?
- Истината е, че

попаднах в затвора заради приятели.

Аз съм чист пред себе си. Но тази случка ми даде сериозен повод да се замисля за приятелството и за това доколко може да разчиташ на хората. Определено съм станал много по-предпазлив и вече не се доверявам толкова лесно.

- Можеш ли да се закълнеш по всички правила на циганските закони и твоята вяра, че нито един път не си се възползвал от услугите на проститутка, независимо че си се занимавал с тях?
- За нас клетвата е нещо много сериозно и не я използваме за щяло и не щяло. Както казах, не съм се занимавал с проститутки, независимо, че излежах присъда по това обвинение. Мога да ти кажа обаче, че не съм се възползвал от платена любов. Просто не съм имал потребност да го направя.

- А можеш ли да се закълнеш и че никога не си изневерявал на жена си въпреки обвиненията към теб?
- Допускал съм грешки в брака си, но съм много благодарен на моята съпруга, че винаги ме подкрепя в трудните моменти. Аз много държа на нея, уважавам я като личност и жена и, разбира се, тя е майка на трите ми прекрасни деца, за които бих дал и живота си.

- Какъв е Кондьо в леглото?
- За това не би трябвало аз да давам оценка.

Нескромно би било аз да казвам какъв съм.

Може би по този въпрос трябва да питате съпругата ми.

- Коя поза или любовна манипулация е най-любима и използвана от теб в любовната игра?
- Зависи от настроението. Понякога човек му се иска да прави едно, друг път – нещо съвсем различно. Разбира се, зависи и от партньора. Ако той е настроен за някаква точно „определена манипулация”, можеш да му доставиш удоволствие, дори в конкретния момент да не ти се прави точно това. Сексът за мен е свързан тясно с любовта и в този ред на мисли човек не бива да бъде егоист в леглото, а трябва да се старае и другият да се чувства удовлетворен.

- Обичаш ли да ти правят орална любов?
- Всеки мъж обича. Това е част от любовната игра. Даже понякога може да е по-приятно от самия секс.

- Съпругата дава ли ти да правиш анален секс с нея или всичко при вас е позволено?
- Какво правим със съпругата ми, си е между нас двамата. /усмихва се – б. а./. Но аз мисля, че в секса няма нищо забранено и грешно, ако и двамата го искат. Неправилно е тогава, когато само единият го желае и това причинява страдание или кара другия да не се чувства добре.

- Правил ли е Кондьо през живота си групов секс и при какви обстоятелства?

- Не съм привърженик на груповите изпълнения. Досега не съм пробвал, а и не възнамерявам тепърва да го правя. Не знам, не ме привлича… Предпочитам стандартната комбинация мъж-жена. За мен това е начинът да изпитам удоволствие.

- По време на престоя ти в затвора налагаше ли се да онанираш често?
- Не, не съм го правил. Достатъчно често се виждах с жена ми. Освен че ме посещаваше в затвора, аз имах право и на домашен отпуск. Пък и попадайки в тази среда, където, уверявам те, не пожелавам на никого да се озове, мислите ми не бяха насочени само и единствено към секса.

- Някой от затворниците предлагал ли ти е да утолиш страстите си, като „играе” ролята на жена например?
- Признавам, че един се опита, обаче набързо се разбрахме.

Аз съм бивш боксьор и му показах недвусмислено, че тая няма да я бъде.

/усмихва се „под мустак” – б. а./. И оттогава никой не ме е закачал. А и все пак всички са наясно с моята хетеросексуална ориентация.

- Имаше ли много хомосексуалисти в затвора и какво беше отношението ти към тях, а и на тях към теб?
- Нямам нищо против сексуалната ориентация на другите, стига да не ме засягат лично. В крайна сметка всеки е свободен да си ляга, с когото си иска.

- Правил ли си секс на нестандартни места и къде?
- Е, какво значи нестандартно? Мястото според мен няма значение. Важно е да имаш подходящ партньор и помежду ви да има химия.

- Коя е най-срамната или безразсъдна сексслучка в живота на Кондьо?
- Срамна случка, която не е точно свързана със сексуалния ми живот, но пак има общо със секса. Естествено, говоря за това, че ме замесиха в афера с проститутки и трябваше да излежа присъда за нещо, за което не съм виновен. Това със сигурност много промени живота ми и

ще ми остави белег за цял живот.


- Коя е най-смелата ти и разкрепостена еротична мечта?
- Ще я запазя за човека, с когото е свързана – жена ми, разбира се.

- Кога прави секс за последно и с кого?
- Със съпругата ми. Преди три вечери.

- Как минава една бурна и страстна нощ на Кондьо?
- Ние със съпругата ми сме женени от доста години, но въпреки това страстта помежду ни не липсва. Вярно, не е същата онази първична страст, която беше, когато бяхме съвсем млади, но все още не сме охладнели един към друг. Винаги съм се радвал на миговете, прекарани с моето семейство, но, честно казано, когато излязох от затвора, започнах още повече да ценя всяка секунда с тях.

Колкото до секса - разбира се, той е много важен, но за мен сега не е на първо място. За мен е истинско щастие да бъда със съпругата ми, да прекарваме времето си заедно, дори и да правим нещо съвсем тривиално, като това да гледаме телевизия.

Едно интервю на Светлана Терзиева - Сесил
http://blitz.bg
 


Сходни връзки

Кондьо: Съкилийник в затвора ми предложи секс! | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Кондьо: Съкилийник в затвора ми предложи секс!
Автор: Anonymous да 2010-02-21 @ 17:10 EET
КОНДЬО АМИ ТО ИМЕННО ТОВА Е ПРОБЛЕМЪТ ЧЕ ВСИЧКИ ПОПАДАТ В ЗАТВОРА ЗАРАДИ ПРИЯТЕЛИ ЗАТОВА ЧОВЕК ТРЯБВА ДА СИ ПОДБИРА ПРИЯТЕЛИТЕ А АКО СИ БЕДЕН ОЩЕ ПО ЗЛЕ ОТНАСЯШ ГО БЕЗ И ДОРИ ДА ТИ КАЖАТ ЗАЩО И ЗА КАКВО

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.05 секунди