изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:06 EEST
СВЕТЛАНА КАМЕНОВА: ИСКАМ МЕДАЛ ОТ ОЛИМПИАДАТА В ЛОНДОН    
СпортЗаяви в интервю Светлана Каменова - Спортист №1 на Добрич за 2008 година


- Светле, фаворитка ли си за Спортист №1 на Добрич. Очакваш ли да спечелиш?
- Не се чувствам фаворит, но вярвам в правилния избор за Спортист №1 на Добрич. Надявам се моят труд да се оцени подобаващо. 

- Изкачи ли още едно стъпало в своята състезателна кариера през 2009 година и каква беше годината за теб?
- През миналата година доминирах при девойките старша възраст, а през 2009 година успях да се наложа при жените. Въпреки ранната ми възраст успях да се наложа изцяло в националния отбор. Смятам, че наистина изкачих едно стъпало в състезателната ми кариера. 

- Преди година беше избрана за Спортист на годината. С какво те промени това и какво означава за теб това признание година по-късно?
- Миналата година бях много щастлива, че ме избраха за Спортист №1 на Добрич. Това ме мотивира да покажа още повече своите качества.  Не смятам, че признанието ме промени, просто ми помогна да осъзная какво наистина мога и да се стремя към него с повече упорите тренировки.
- 2009 година беше знакова за дамския бокс, тъй като той вече влезе в олимпийската програма. Как ти прие тази новина и можем ли дажем, че със съобщаването й ти вече си набелязала следващата голяма цел - участие на Олимпиадата в Лондон?

- След като женският бокс беше приет в олимпийското семейство наистина целта ми е участие в Олимпиадата и не само участие, но и да спечеля медал. Има достатъчно време за подготовка и смятам да го оползотворя пълноценно. Надявам се и съответните инстанции да предприемат мерки, въпреки трудните времена за българския спорт. Сега обаче най-близката ми цел е да завърша годината си по шампионски. Предстои кръг от вътрешното първенство. 

Цялото интервю и още спорт в http://www.centersport.org
 


Сходни връзки

СВЕТЛАНА КАМЕНОВА: ИСКАМ МЕДАЛ ОТ ОЛИМПИАДАТА В ЛОНДОН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди