изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:18 EEST
Цветанов: Крокодилите бяха тръгнали да убиват    
Ред и сигурност През последните 4 месеца концепцията на работа в МВР относно грабежите е изцяло променена. Това заяви вътрешният министър Цветан Цветанов по повод престрелката на магистрала "Тракия", при която след отвличане и грабеж на чужденец беше застрелян един от бандата на Крокодилите.

"За съжаление това, което е вършено преди години спрямо тази група, е, че няма осъдителни присъди, които да са влезли в сила. Те бяха безкомпромисни, те не са тръгнали за риба, те са тръгнали да убиват и да правят грабежи, да правят пари и въобще не ги интересува кой какво мисли за тях и какво прави”, така определи вътрешният министър групата на Крокодилите.

Той се възмути как е възможно тези хора да са на свобода.
„Как да има страх в престъпниците, като след 12-годишна присъда, той е на свобода?”, попита риторично министърът по повод един от групата - Калоян Бацов, който миналата година беше осъден на 12 г., но докато траеше обжалването, беше на свобода. (Това лято обаче той бе задържан при неуспешния опит за обир на банка в Кюстендил и вкаран в ареста - б.р.)

"Тези хора трябва да бъдат изведени от тази среда на обществото, тези грабежи, тази липса на присъди, това веднага генерира нови групи, като възрастовата група пада, и когато има слаба съдебна присъда, няма как да се работи", категоричен бе Цветанов.

На въпрос колко заподозрени издирва МВР Цветанов поясни, че общо са били трима, единият е убит, в момента се издирват останалите, които са им помагали.

"Полицаите свършиха прекрасно своята работа и най-важното, че няма жертви", похвали министърът служителите на МВР.

На въпрос дали е вярно, че митничарите от Калотина подават информация на такива криминални лица, министърът увери, че тези лица се проверяват, защото винаги има подобни версии.

"По-добре да се промени съдебната система, защото в момента България може би е единствената страна, която на европейска заповед задържа дадено лице, но българският съд се произнася, че не може да бъде задържан", коментира още Цветан Цветанов. dir.bg

Митничари от Калотина снасяли на Крокодилите

Полицията издирва 10 души за стрелбата на ”Тракия”

„Бандата на Крокодилите” (Справка Агенция „Фокус”)

Маскирани обират турски шофьор, един от престъпниците е застрелян /ВСИЧКО ПО СЛУЧАЯ/

КРOКОДИЛ В ШАБЛЕНСКОТО ЕЗЕРО? ДРУГ ПЪТ!

 


Сходни връзки

Цветанов: Крокодилите бяха тръгнали да убиват | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди