изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:43 EEST
Бианка Панова - враг №1 на Нешка Робева, спечели "Дансинг старс"    
Любопитно "Кралицата на бала" подслушвала треньорката си. Короната на кралица на бала в “Дансинг старс” грабна Бианка Панова на финалното шоу в понеделник. Веднага след нея са кралете Краси Радков и Георги Милчев - Годжи от “Шоуто на Слави”, който е и продуцент на риалитито.

Двете конкуриращи се танцувални шоута “ВИП данс” и “Дансинг старс” негласно се превърнаха в дуел между два враждуващи лагера в художествената гимнастика от златното соцвреме.

Иван и Андрей взеха за шеф на журито във “ВИП данс” Нешка Робева. Слави, за да им натрие носа, калеса за неговото шоу врагинята й Мария Гигова. С това й направи лоша услуга, защото публиката получи възможност да направи сравнение между двете гранддами.

Не е тайна, че Бианка Панова обвинява Нешка, че е съсипала живота й навремето, като се включила в моралния хор срещу нейната греховна любов с женения д-р Нинов и я заключвала да не се вижда с него. Наложило й се е да забегне с настоящия си съпруг чак в Америка. Нешка Робева пък твърди, че Бианка я е подслушвала по време на тренировки с микрофончета, които слагала в шоколадови бонбони, и я топяла, където трябва, като “враг с партиен билет.”

Илиана Раева не спираше да ръси комплименти за наедрялата Мария Гигова и през цялото време славословеше Бианка, от което трябваше да се разбере колко е жалко, че “лоши хора”, разбирай Нешка Робева, са попречили на кариерата й. Тези “вътрешноцехови задявки” на гимнастичките не всички разбраха. Но разбрал, който разбрал, шоуто приключи...

Софи Маринова: На Годжи дупето е като на Бионсе!


Така ромската перла Софка обясни защо Годжи заслужава короната и го похвали, че е запазил това свое силно оръжие за накрая.
Слави пък му се скара за парлама: “За какво те изпратих там, защо не спечели?” Въпреки че и за слепите беше видно, че третият мъж на финала на шоуто Етиен Леви беше по-добър в танците и от Годжи, и от Краси Радков.

Краси Радков беше Боби Турбото на “Дансинг старс”

Най-атрактивният танцьор в шоуто беше Краси Радков. Нещо като Боби Турбото във “ВИП данс”.
Илиана Раева го нарече своя слабост, за да се натегне на продуцента, белким я покани пак да участва при него.

Мадлен Алгафари свали 10 години в шоуто

Психоложката, която е известна с това, че взема 100 лв. на сеанс, заяви, че идва в шоуто да се разтовари и да си припомни, че е жена. Но достигна невероятни висоти...
Накрая г-жа Алгафари докара изглед на тийнейжърка и почти не личеше, че е какичка поне с 10 години на професионалиста Сашо.

[image3]

http://blitz.bg

Снимките са взети от  www.slusham.com

 


Сходни връзки

Бианка Панова - враг №1 на Нешка Робева, спечели "Дансинг старс" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди