изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 06:35 EEST
166 НОВИНИ    
Ред и сигурностЛЕК АВТОМОБИЛ "Форд Галакси", паркиран в генералтошевското село Калина, е обран на 11 декември, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич.


От колата са задигнати CD-плейър, мобилен телефон и мъжко яке. Незабавно са предприети оперативно-издирвателни мероприятия,  в резултат на които извършителят на деянието е установен и задържан. Това е 17-годишният Т. Х. от село Великово. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ на МВР в Генерал Тошево.
70 ЛЕВА са задигнати от магазин за хранителни стоки в Добрич около 11.30 часа на 12 декември. Кражбата е извършена от неизвестен, който успял да заблуди продавач-консултанта. Съобщение за престъплението е подадено в 11.55 часа в Първо РУ на МВР. По случая се работи в условията на досъдебно производство.
НА 13 ДЕКЕМВРИ около 2.55 часа неизвестен проникнал в офис на добричка фирма, намиращ се по ул. ”България”. От помещението е извършена кражба на четири преносими компютъра. Съобщение за извършеното престъпление е подадено в неделя в Първо РУ на МВР. Работата по установяване на извършителя продължава, образувано е досъдебно производство. НДТ
 


Сходни връзки

166 НОВИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди