изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:27 EEST
ЦДГ 29 ЩЕ ДЕЖУРИ И В ДЕКЕМВРИЙСКИТЕ ДНИ    
Новини При заявено желание отстрана на родителите Целодневна детска градина 29 с яслена група ще бъде дежурна и в работните дни между Коледа и Нова година. Това каза за НДТ вчера заместник-кметът Камелия Койчева. Припомняме, че първоначално община Добрич обяви, че детското заведение ще дежури от 4 до 8 януари. К. Койчева изрично поясни, че е избрана ЦДГ 29, защото в нея има и яслена група.

В няколко детски градини и в една ясла в Добрич вчера е събирана подписка, инициирана от родители, срещу коледната ваканция на детските градини. "Настояваме всички детски заведения да останат отворени за посещение на нашите деца, като броят на работещите дежурни групи в тях да се регулира съобразно направено допитване до родителите относно посещаемостта на децата им за периода на ваканцията или поне да предвидите по едно отворено детско заведение в централната градска част и във всеки от кварталите в град Добрич" - се казва в нея, като подписката е адресирана до кмета Детелина Николова.
 


Сходни връзки

ЦДГ 29 ЩЕ ДЕЖУРИ И В ДЕКЕМВРИЙСКИТЕ ДНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди