изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 17:08 EEST
ХОРОСКОП ЗА 19 ДЕКЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 19 ДЕКЕМВРИ

ОВЕН - Днес в случай, че демонстрирате липса на отстъпчивост, рискувате да стигнете до сериозен конфликт в отношенията с любимия човек. Стремете се към емоционална уравновесеност.

ТЕЛЕЦ - Днес мнозина от вас ще осъзнаят благоприятните възможности в личен план. Настъпилият баланс в любовта ще ви даде сили да се справите със затруднения в други области от живота.

БЛИЗНАЦИ - Ще насочите предпочитанията си към занимания на открито, очаквайки те да ви разведрят и откъснат от напрегнатите ви мисли. Приятели ще ви поканят на среща, което идва навреме.

РАК - Професионални теми ще занимават вниманието ви днес. Отдадени сте на работата си и това се вижда от всички, носи ви предимства, но и умора. Бъдещите ви реализации ще са толерирани.

ЛЪВ - Добри вести ще внесат настроение в делника ви и ще ви мотивират да работите пи-усърдно днес. Не бъдете припрени, вълнението ви е достатъчно, за да внасяте излишно напрежение.

ДЕВА - Важно е, че сте в мир със себе си и с околните, което в последно време много трудно ви се отдаваше. Притеснения ще променят отношението ви към определени хора от обкръжението ви.

ВЕЗНИ - Не бъдете черногледи, нещата могат да се подредят и по друг начин, стига да вложите малко старание от своя страна. По въпроси, които ви затрудняват търсете мнението на колеги.

СКОРПИОН - В състояние сте да насочвате събитията в посоката, която желаете и това е неоспорим факт. Доверете се на уменията си, като не злоупотребявате, а ги използвате за хуманни цели.

СТРЕЛЕЦ - Ако измежду вас има недоволни, да потърсят причините за неудобствата в живота си. Може би има какво да променят в себе си, за да станат печеливши позициите им.

КОЗИРОГ - Раздялата винаги е тъжна, но не унивайте. Хубавото тепърва ви предстои. Случващото се ще ви подтикне към конкретни действия, имащи отношение към бъдещите ви планове.

ВОДОЛЕЙ -  Преодолеете проблемите си, колкото се може по-бързо, за да започнете нещо ново. Спорове от материално естество могат да ви причинят тревоги, но приемете нещата мъдро.

РИБИ - Повече внимание ще отделяте на собствените си нужди и по-малко ще търсите причини да сте учтиви към околните. Потиснете твърде целенасочено раздразнението си днес.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 19 ДЕКЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди