изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 09:03 EEST
НА СЕСИЯ B БАЛЧИК РЕШАВАТ ЗА КОЛЕДНИ БОНУСИ    
НовиниОбщинските съветници на Балчик на заседание утре ще разгледат предложение за утвърждаване на социални придобивки за бюджетната 2010 г., на разходи за социални привилегии на учители и ученици за 2010 г.

Предстои да се вземе решение за изплащане на допълнително материално стимулиране за Коледа на звената на бюджетна издръжка от общината, както и отпускане на средства за почерпка на ученици по Коледа и Нова година. 
Сред предложенията, които ще бъдат обсъждани, е и финансово подпомагане на РУ на МВР в Албена. Предстои да бъдат одобрени разходите за дейностите “Чистота” за 2010 г. Ще се обсъжда предложение за  покриване от бюджета на неодобрени разходи по оперативна програма “Човешки ресурси”. Ще се разгледа и предложение за актуализация на годишната Програма за разпореждане с предложение за управление и разпореждане с имотите, общинска собственост, за 2009 г. Кметът Николай Ангелов ще внесе предложение за изменение на Наредбата за определяне и администриране на местните такси и цени на услуги на територията на общината.
 


Сходни връзки

НА СЕСИЯ B БАЛЧИК РЕШАВАТ ЗА КОЛЕДНИ БОНУСИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди