изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 18:53 EEST
Тежка катастрофа на пътя Русе - Бяла, трима са загинали в русенски лек автомобил    
Ред и сигурностТежка катастрофа стана на пътя Русе - Бяла. Според първоначалната информация, около 14.50 часа, инцидентът е възникнал в района между с. Обретеник и гр. Две могили (пряк разклон за с. Екзарх Йосиф), ударът е бил между ТИР и лек автомобил. Първите данни от свидетели на мястото са за трима загинали в лекия автомобил. Изпратени са екипи на МВР.


Според първоначалните доклади от полицейските служители, от мястото на инцидента, катастрофата е станала на 30-ти км по пътя Русе – Бяла. Вероятно лекият автомобил с марка “Опел Вектра” с русенска регистрация, е предприел изпреваррване в условия на намалена видимост (мъгла) и когато е навлязъл в насрещното движение се е ударил челно в ТИР “Скания” със софийска регистрация, с прикачено полуремарке, който е преминал през опела. След удара товарното возило е излязло от пътното платно, вдясно, по посоката си на движение (към Бяла) и се е преобърнал. В лекия автомобил са загинали на място трима човека, сочат първите данни. Извършва се оглед на местопроизшествието от дежурна група от ОД МВР - Русе, предстои изясняване самоличността на хората в лекия автомобил, както и всички данни и факти, касаещи произшествието. Движението по пътя не е спряно, извършва се в едната лента.

http://www.ruseinfo.net/

Трима души загинаха при катастрофа по пътя Русе-Бяла

Трима души са загинали при тежка катастрофа по пътя Русе-Бяла. Инцидентът е станал в късния следобед в района между с. Обретеник и гр. Две могили. Челно са се ударили ТИР и лек автомобил. Вероятно лекият автомобил с марка “Опел Вектра” с русенска регистрация, е предприел изпреварване в условия на намалена видимост и при навлизане в насрещното движение се е ударил челно в ТИР “Скания” със софийска регистрация, с прикачено полуремарке. Тежкотоварният автомобил е преминал през „Опел”а., След удара ТИР-ът е излязло от пътното платно, и се е преобърнал. В лекия автомобил са загинали на място трима човека, сочат първите данни.

Извършва се оглед на местопроизшествието от дежурна група от полицията, предстои изясняване самоличността на хората в лекия автомобил, както и всички данни и факти, касаещи произшествието.
Движението по пътя не е спряно, извършва се в едната лента.

http://dariknews.bg

 


Сходни връзки

Тежка катастрофа на пътя Русе - Бяла, трима са загинали в русенски лек автомобил | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди