изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:21 EET
НАЙ-МЛАДАТА БУЛКА - НА 16 ГОДИНИ И ПОЛОВИНА    
ОбществоНай-младата булка тази година, сключила брак с разрешение на районния съд в Обредния дом в Добрич, е на 16 и половина години - сочи статистиката на общинското дружество за ритуали. Това, че за любовта няма възрасти и граници,  доказват и семейна двойка добруджанци, врекли се във вечна вярност в залите на дома, като младоженката е била на 61 години, а кавалерът на сърцето й - на 66 години, казаха още от Обредния дом.

Според данните, през отиващата си 2009 г. общият брой бракосъчетания е 329, при 444 броя за 2008 г. Обредниците са отслужили ритуали и за по една златна и сребърна сватба през тази година. Именуванията на деца през 2009 г. са 9 на брой,  срещу 14 през миналата година. И тази година обредниците са сключили множество смесени бракове - между български гражданин и такъв от друга държава. Пет от младоженците са били турски граждани, един англичанин и един грък също са дали сърцето си на българска булка. От красотата на 3 рускини, 2 украинки и по една булка от Беларус, Македония и Словения са запленени пък младоженци българи от града, казаха още от Обредния дом. 43 са били изнесените ритуали през годината, като най-предпочитани са ресторанти в града. Две от сватбите са били в Албена, по една в Двореца в Балчик и една на голф игрище край Белия град.
На култовата дата 9.09.09 г. пет двойки са си казали “да”, но най-много бракове през годината е имало на датата 2 май. Тогава обредниците в дома са венчали цели 12 двойки. До момента 13 двойки са си записали дати за бракосъчетания през идващата 2010 година.
 


Сходни връзки

НАЙ-МЛАДАТА БУЛКА - НА 16 ГОДИНИ И ПОЛОВИНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди