изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:35 EEST
Жена поръчала побоя над Деси Зидарова. Майката: Поръчителят е невероятно жесток    
Интервюта Столичната полиция работи по три версии за нападението над манекенката и актриса Десислава Зидарова. Две от тях се основават на лични мотиви, а според третата причината са неуредени бизнес отношения. Красавицата заяви, че има свои версии за случилото се, но ги пази в тайна, която щяла да разкрие само пред премиера Бойко Борисов или пред вътрешния министър Цветан Цветанов.

 

виж в пълен размер

Столичната полиция работи по три версии за нападението над манекенката и актриса Десислава Зидарова. Две от тях се основават на лични мотиви, а според третата причината са неуредени бизнес отношения. Красавицата заяви, че има свои версии за случилото се, но ги пази в тайна, която щяла да разкрие само пред премиера Бойко Борисов или пред вътрешния министър Цветан Цветанов. Според нейни близки побоят е поръчан от жена, а не от мъже. Полицията вече работи и по такава версия. Проверява се вероятността мераклийка за сърцето на някой от мъжете на Деси да е поръчала побоя.

Майката на Деси – Димитрина Стоянова:

Не изключвам и тази версия


“Мислела съм си и този вариант, жена да е поръчала покушението заради ревност. Ние, жените, сме по-емоционални”, заявява г-жа Стоянова в интервю за в. “Стандарт”.

- Кой може да е поръчал побоя?
-
Не знам. Деси не е извършила нищо нередно, не е наранявала някого. Жалко е това, което чета във форумите по случая - за душата на злобарите е балсам, че на някого му се е случило нещо. Нападателите дори не са били с маски. Явно се чувстват недосегаеми.

виж в пълен размер

- Можете ли да опишете какви са според вас извършителите?
- Този акт на насилие за едно такова крехко създание е брутален, жесток. Извършителят е някакъв супергладък мозък, комплексар. Робот. Поръчителят е невероятно жесток човек, без грам съзнание, брутален. Болен мозък. Така постъпват в джунглата животните.

- Възможно ли е побоят да е заради натрупани от фризьорския салон дългове?

- Салонът работи от 4 години. Кризата наистина се отразява на всички, но нямаме дългове. Какъв дълг може да направи един салон? Да не продаваме самолети? Прави чест на Деси, че работи за красотата на българката.

- Възможно ли е побоят да е заради бившия й приятел?
- За Стайко ли говорите? Това е абсурдно. Стайко винаги се е отнасял към нея с обич. Като майка съм виждала, че той е човек, който е директен и не крие нещата. Може да са се карали като нормални хора в ежедневието си. Но той не крие колко я обича.

- Защо са се разделили тогава?
- Не са се разделили. Стайко е романтичен, носи й цветя. Прие децата на Деси, отнася се добре с тях. Тя не е с него заради парите му.

Когато живееш с някого, дребните неща започват те дразнят, дори как се храниш. Деси се пренесе да живее в неговия апартамент. Стайко беше в шок, когато разбра. Коленичи до нея и се разплака. Веско също е суперточен. Нямам съмнения към тях.


Бащата на гаджето стои зад побоя?

Пребитата с бухалки манекенка и актриса Десислава Зидарова си е навлякла гнева на бащата на приятеля си, твърдят пред в. “168 часа” запознати с разследването за побоя над красавицата. Това е една от възможните версии за престъплението.

Бащата на 21-годишния Стайко – алкохолният бос Миню Стайков, не одобрявал връзката на младия си наследник с 9 години по-възрастната манекенка, по която момчето хвърляло луди пари. Легенди се носят за околосветските й пътешествия със Стайко, придружени с щедри шопинг обиколки из модните столици.

В модните среди още се говори как преди години друга манекенка на име Деси, която е била в приятелски отношения със семейство Стайкови, е пострадала по подобен начин. След инцидента момичето напуска завинаги България.

Фамозният Стайко мина през детектора на лъжата, чист е

Последното гадже на манекенката – Стойко Стайков, е вън от подозрение. Това доказва тест с детектор на лъжата, който той е издържал в Института по психология към МВР. Привикани са били и други 9свързани със случая, но никой от запознатите с разслед0ването засега не желае да коментира резултатите.

21-годишният Стайко регистрира първата си фирма “Лукс Мобил рент” на 13 януари т. г. веднага след завръщането си от Германия, където учи. Офисът на фирмата се намира в сградата, където са регистрирани повечето фирми на бащата Миню и майката Рени.
Според запознати разследващите вече са изключили от кръга на заподозрените и Веселин Янев – Весо Парцала, който е баща на двете деца на Деси. Те установили, че той няма нищо общо с мутренската саморазправа.

Колежките й я наричат “комерсиална мацка”

През годините столични клюкари от хайлайфа приписват на Деси връзки с известни бизнесмени, някои от тях с лоша репутация и крими досиета. Нейна колежка от модния подиум, цитирана от в. “168 часа”, разказва, че Деси е известна като комерсиална мацка, за която мъжете се класират на принципа “дебел портфейл”. Преди да се влюби в 21-годишния Стайко, тя живее на семейни начала с гуруто на нощния живот в София Веселин Янев. По това време тя живее с родителите си в столичния квартал “Надежда”, но скоро ще се настани в собствен апартамент в престижния квартал “Лозенец”. Двамата с Веско стават истинско семейство, когато на бял свят се появяват Виктор и Ванеса. Но въпреки настояването на Деси така и не сключват брак. Весо й помага да започне собствен бизнес. С неговата финансова подкрепа тя открива студио за красота и налива пари в реклама.

Преди месеци Зидарова пак била пребита


Близки до Зидарова разкриват, че това не е първото нападение над нея. През това лято тя е била пресрещната от непознат мъж, който я ударил зверски с дъска, от която стърчи пирон, и разцепва устната й. Манекенката премълчава за инцидента пред близките си. Раната на лицето минава, но заплахата от ново покушение остава. Въпреки че официално отрича да е ползвала охрана, през последните месеци 29-годишната Деси движи с личен шофьор, чиято задача е да се грижи и за сигурността й. Когато автомобилът й мистериозно изчезва, мъжът е освободен от ангажимента си. Дни след това я пребиват.

Женската й интуиция я предупредила за покушението

3 дни преди покушението на 28 ноември, при което четирима мъже избиват зъб, счупват двата крака и ребро на манекенката, Зидарова се оплаква, че колата й е открадната. По документи луксозното возило не е на нейно име. То е собственост на бащата на гаджето й – бизнесмена Миню Стайков. Тогава Деси казва на брат си, че нещо ще се случи. Женската й интуиция не я подвежда. 72 часа по-късно четирима въоръжени мъже я нападат .
 
 
 


Сходни връзки

Жена поръчала побоя над Деси Зидарова. Майката: Поръчителят е невероятно жесток | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди