изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:43 EEST
Грозен скандал между Янев и Сидеров в парламента    
Парламент Грозен скандал избухна в парламента след срещата, инициирана от ПГ на РЗС, с политически съветници към посолствата на европейските страни у нас. Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров е пресрещнал на вратата, излизащите политически съветници и с грозни епитети е нападнал депутата Яне Янев, по повод участието му в телевизионно предаване, в което той нарече предложението за референдум "малоумна идея".

 

"Съжалявам този човек за неговото безплодие, политическо и друго, но не мога да му помогна", заяви Янев по повод нападките на Сидеров, че той има сексуални отклонения, предаде БГНЕС.
Янев каза това по време на специален брифинг по повод проведената среща-разговор с политически секретари, представители на европейски страни, на САЩ, Норвегия, Швейцария и други.

Темата е била за грубото нарушение на демократичните принципи в България и политически репресии към РЗС, заради разтурването на нейната парламентарна група. На тази среща РЗС е представило оценка си за действията на управляващата партията и нейните сателити.

Малко преди брифинга на РЗС Волен Сидеров заяви в клуба на народния представител, че Яне Янев е кукла на конци, заради хомосексуалната му зависимост, че е ходил непрекъснато в Брюксел да „топи“ България, рискува сигурността на сегашното управление и се опитва да разцепи подкрепата за ГЕРБ.
Сидеров постави в една група с общи интереси президента, БСП и Яне Янев като инженерен продукт на службите и генномодифициран обект.

"Съжалявам, че Волен е болен, винаги съм бил хетеросексуален и той може да провери това като доведе Капка“, отвърна Янев в отговор на директния въпрос пред медиите хомосексуалист ли сте.

Запитан дали комуникацията му с бившия агент под прикритие на ДАНС Алексей Петров продължава, Янев отговори: „Връзка има между Алексей Петров и Волен Сидеров и тя е документирана. Не аз, а Волен Сидеров преди по-малко от 10 дни в хотела отсреща (хотел „Радисън“) е провеждал среща с Алексей Петров и затова знаят и други хора“, поясни Янев.

Лидерът на РЗС каза също, че преди известно време Сидеров го е посетил и го е попитал дали може да напише писмо до европейските консерватори, за да приемат „Атака“ в регистрите си. Янев му отговорил, че това е абсурд и обясни, че депутатите на Сидеров в Европарламента „стоят като прокажени в един от ъглите му“, тъй като нямат ясна идейна инденфикация.

Димитър Абаджиев пък от своя страна каза, че „Атака“ е ксенофобска, антидемократична партия, заради която европейските консерватори са изразили тревога, че е в непряка коалиция в управлението на България.

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева обяви в пленарна зала, че ще сезира комисията по парламентарна етика за днешния скандал между Волен Сидеров и Яне Янев.
По думите й всеки депутат е отговорен за поведението си и може да му бъде търсена отговорност от комисията по парламентарна етика - специализирания орган, имащ отношение към действия и твърдения, в които има обиди към институциите.

dir.bg

 


Сходни връзки

Грозен скандал между Янев и Сидеров в парламента | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди